Rizsaa kérdése:
Ki hogy jelentette be a családnak hogy babát vár ? Valami cuki ötlet kellene
Figyelt kérdés
Tudom Google a barátom , de nem ... nem találtam meg a megfelelőt számomra . Írjatok le ti hogy mondtatok el :)2021. ápr. 15. 20:37
3/32 anonim válasza:
Nem kellett. Minden találkozáskor megkérdezték mikor lesz már unoka. Aztán egyszer csak mondtuk, hogy még 6 hónap.
4/32 anonim válasza:
Vittük az első ultrahang képet.:)
5/32 anonim válasza:
"Képzeljétek, kisbabánk lesz!" Ennyi. Minek kell cuki körítés? Nem a brit királyi családnak mondod el, hanem a családodnak. Szüleidnek, testvéreidnek, rokonoknak, barátoknak.
6/32 anonim válasza:
Tudták, hogy tervezzük, hogy elkezdtünk próbálkozni így kb a teszt + után be is avattuk a közeli családot; a kislányunk “Big Sister” feliratú pulóverben ment hozzájuk legközelebbi alkalommal. A nemét torta formájában mondtuk el nekik, a krém színéből tudták meg. A többi rokonnak csak elmondtuk és ennyi.
7/32 anonim válasza:
Szia!
Én instán egyszer láttam, hogy egy influcer egy márkásabb cipő dobozába rakta a képet és egy babacipőt.
A leendő mama meg ugye azt hitte cipő lesz...
Egy barátnőm nővére is terhes, ők karácsonyra kaptak a leendő szülöktöl egy zoknit. Ott is nagy volt az öröm.
És hűha, most így hirtelen ennyi ugrott be
8/32 anonim válasza:
Nem csináltunk belőle nagy dolgot.
Páromnak küldtem egy smst, hogy pozitív a teszt.
Őt kellett visszafogni, mert felhívott volna kb mindenkit. Én meg akartam várni a 12 hetet.
Utána hazamentünk, és személyesen mondtuk el a közeli családtagoknak. A távolabbiaknak meg telefonon.
9/32 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
Hányok tőletek !
ma 21:15
Ez aztán szép volt!
10/32 anonim válasza:
"Hányok tőletek !"
Igen, ilyen az első trimeszter. Mindentől IS fogsz hányni. Nem vesszük magunkra. 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!