Első trimeszterben vagyok, sokszor elképesztően rámtör a fáradtság napközben. Erre valami ötlet?
Figyelt kérdés
Dolgozom, dél körül már kimerültnek érzem magam.2021. febr. 23. 12:51
1/12 anonim válasza:
Igyál egy kever és setalj egyet. En ezt csináltam.
3/12 anonim válasza:
Kávé sok tejjel vagy Magnézium is jó lehet
5/12 anonim válasza:
Nem tudok tanácsot, de ha ez vigasztal tök ugyanígy vagyok. 🤷🏻♀️ Este 10 órát aludtam, csak azért keltem fel, mert dolgozni kell, és ha tehetném, most is aludnék.
Kávét sajnos már nem tudok inni, mert hányok tőle, fekete teától is.
7+2nél járok, remélem idővel elmúlik. Ahogy a rohadt hányinger is. Kitartást! :D
7/12 anonim válasza:
Én is nagyon fáradt vagyok, 18-19h között teljesen off vagyok. Reggelig alszom :D
Viszont én ingerült is vagyok egésznap, ez ellen valakinek tipp?
8/12 anonim válasza:
Magnézium szintén.Más nincs.Esetleg citromfű vagy kamilla tea
9/12 anonim válasza:
Ezt tényleg túl kell élni, nem tudsz vele mit csinálni. Emlékszem, a 6-8.hét körül volt olyan, hogy egy hétig minden nap hazaértem fél 5-kor a melóból és a másnap reggeli indulásig ott feküdtem, olyan fáradtság volt rajtam. Csak hányni keltem fel :D
10/12 anonim válasza:
Szintén zenész. Nagyon álmos vagyok állandóan 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!