Első trimeszterben levő kismamik, Ti is nagyon álmosak es fáradtak vagytok, főleg délután?
Figyelt kérdés
En ilyenkor ugy erzem, hogy hirtelen mindenek el éhezik, mintha olombol lenne es muszaj aludnom. Ez elmúlik valamikor??2020. ápr. 29. 06:39
1/6 anonim válasza:
Szia! El fog múlni 😊. A második trimeszter aktívabban fog telni. Most pihenj sokat, aludj amennyit tudsz. Én is ugyan ebben vagyok most. Nagyon elfáradok délutánra, de sokszor nem tudok elaludni csak pihenni. Kitartás!
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2020. ápr. 29. 07:15
3/6 anonim válasza:
Első trimeszterben én úgy nyomtam, h. munka után 17-től aludtam kb. 19:00-ig, majd vacsi, zuhany és szinte folytattam tovább az alvást😁
4/6 anonim válasza:
Én éjjel-nappal aludtam első trimeszterben. Iszonyú fáradt voltam, mintha haldokoltam volna. Kitartás, elmúlik, a második trimesztertől megfordult minden, akkor meg aludni nem tudtam, egészen a szülés végéig, de még mindig jobb volt, mint az a hullafáradtság.
5/6 anonim válasza:
Hónapokig este 7 kor feküdtem és reggel 7 kor keltem 😁nem tudom mikor lett jobb de nagyon álmos voltam munkában is.
6/6 anonim válasza:
Ciki nem ciki, én a munkahelyen is sokszor elaludtam, hiába aludtam éjjel 9-10orat... volt hogy lekoppant a fejem az asztalra és arra keltem. Kínos volt de nem tudtam uralni, pont ahogy te is írod, egyszerűen elhagyott az erőm. Nekem végig kitartott a delutani álmosság, de valamivel jobb lett a terhesség 2.felében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!