Pozitîv teszt után (5 hetes vagyok) 3 nappal hirtelen elmúlt a mellfeszülés és fajdalom, a kis fáradtságon és “nehéz lábon, gyakori pisilésen kívül semmi tünetem nincs, néha csak szurkál a hasam pár másodpercig. Aggódnom kellene?
Kedves kérdező!
Én 36 éves vagyok,és most 16 hetes terhes.
Nem hiszem hogy aggódnod kellene,főleg mert a tünetek jönnek-mennek majd,nekem is így volt/van. Elég korai még a terhességed,a 12-13-14 hétig egyik napról a másikra változnak majd a dolgok,ezt te is tapasztalni fogod. Az orvoshoz én épp ilyenkor mentem először;csak hogy tudjam méhen belül kezdődött-e el a dolog,és minden rendben volt,de még csak petezsák és szikhólyag látszott. Inkább érdemes a 6 hét végén,vagy a hetedik héten menni először,mert akkor már nagy eséllyel lesz magzat illetve szívhang.
A vitaminokat tekintve egyszerűbb ha kimondottan terhes vitamint szedsz,abban minden szükséges benne van ami ilyenkor kell. Nekem a védőnő a femibiont ajánlotta.
Remélem tudtam segíteni.
Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!