Előtej színe. Milyen a normális?
Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!! :-)))) el sem tudod képzelni, milyen sokat jelent nekem ez a pár sor, ugyanis pontosan ez a szitu nálam is, szinte szóról szóra, ahogy leírtad. :-)))) máris jó napom van! :-))))
Férjem is örülni fog, ha ez inkább jó jel, mint aggasztó, színváltozással és egyebekkel együtt, mert bizony neki is jut belőle éjszakánként, akárhogy is ügyeskedek :-D de csak nevetünk rajta, mi mást tehetnénk? :-) most már melltartóban alszom, de nagyon hadakoztam ellene, de hát ez van :-) ilyen pozitív hozzászólás után már cseppet sem bánom, hogy ez a szitu és akkor ismét kijelentem, hogy a védőnőm ultragáz... .-( mert ő meg folyamatosan riogat vele, hogy ettől még nem biztos, hogy lesz tej. persze garantálni senki nem tudja, de azért legalább ő bíztathatna. :-(((
Sok boldogságot Neked a picihez! Biztos majd kicsattan az egészségtől a sok tejcitől :-))) Jó hétvégét! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!