Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előtej színe. Milyen a normális?

Előtej színe. Milyen a normális?

Figyelt kérdés
Eddig átlátszó volt, ma nagyon sötétsárga. Ugye ez nem jelent gondot? nyilván aggódnom kéne, ha piros lenne, vagy kék, netán zöld, de ugye a sötétsárga (szinte narancssárga) az átlátszó helyett még lehet normális?
2010. aug. 21. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, normális :)
2010. aug. 21. 13:35
 2/12 A kérdező kommentje:

Kösz! :-)

Nem mondom, hogy megijedtem, csak furcsa. :-)

27 hetes vagyok és bő két hónapja van előtej, egyre több, de ilyen még nem volt. :-)

Ez is szép dolog a várandósságban :-) minden nap tartogat valami újat :-DDDDD

2010. aug. 21. 13:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem 35 hetesen még nem volt előtejem.Inkább örülj a fura szinünek,mint egyáltalán ne legyen.Ugyais én már aggódom...
2010. aug. 21. 13:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen sötét narancssárga volt mr az utolsó hetekben és szülés után is még pár napig.
2010. aug. 21. 14:38
 5/12 A kérdező kommentje:

Utolsó hetek? óóó, te jó ég, ne ijesztgessetek! elfelejtettem írni, hogy 27 hetes vagyok, nyíló méhszájjal, szóval csak remélni tudom, hogy jópár hetünk van még hátra. :-(

egyébként köszönöm, akik válaszoltak :-)

2010. aug. 22. 16:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Nyugi,nyugi:)

Nekem is úgy a 24 héttől van előtejem és ugyan olyan sárga,mint neked.

36 hétbe lépek,és még egyben vagyok:))

2010. aug. 25. 14:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom az elöttem szólókhoz, Nekem annak idején azt mondta a doki, hogy minél sötétebb az előtej, annál tartalmasabb a kicsi számára. Nincs miért aggódnod, gratulálok!:)))
2010. aug. 25. 14:29
 8/12 A kérdező kommentje:

Jaj, köszi néktek! :-) de hogy mit kezdjek vele, azt nem tudom :-DDD

legszívesebben fejés nélkül összegyűjtögetném :-DDD tudjátok, hogy tutira legyen, mikor kell :-))) de akkor ezek szerint jó esélyekkel indulok, hogy igenis lesz, mikor szükség lesz rá. :-)

2010. aug. 25. 19:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Jaj jaj fejést írtál?

Ugye nem akarod kinyomkodni a cicidből az előtejet?

Mert tudod,nem szabad!!!!!

Erre majd megszületése után nagy szüksége lesz a babónak az első mellretételkor.

Én már régóta szoptatós melltartót hordok melltartóbetéttel.Mert szó szerint folyik az előtej.

35 hetes km.

2010. aug. 26. 08:44
 10/12 A kérdező kommentje:

Azt írtam: FEJÉS NÉLKÜL gyűjtögetném össze. így is megtehetném ugyanis :-)))

de azért köszönöm és látom, nem vagyok egyedül. könnyű szülést és sok tejcit neked a baba születése utáni időszakra is :-)))

2010. aug. 26. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!