Rangatózó, Ringázó gyors magzat mozgás egyhelyen sokáig?? Nem csuklás! Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Néha mikor csuklik az közben is csinál ilyen gyors mozdulatot egyhelyen, mind aki hintáztatja magát. légyszi segitsetek :( tudom már egyszer kiírtam. De nem kaptam meg azt a választ ami tényleg menyugtatna . Orvosnak ia mondtam figyelembe se vette :) mással foglalkozott . Ez nem is olyan mind a magzat mozgás , hanem ki be húzódik a hasam. érezni is csak ugy érzem ha odateszem a kezem , de érzem hogy ő lökdösi valamilyét, de akkor is más . Ne nézzetek hülyének de nagyon félek 2 szer veszitettem el babát , és nekem minden gond . félek nem e agyrázkódás vagy idegrázkódás vagy fáj e neki ez? Valaki volt e hasonló helyzetben? Előre köszönöm a válaszaitokat :( <32021. ápr. 11. 17:27
1/5 A kérdező kommentje:
???
2021. ápr. 11. 20:36
2/5 anonim válasza:
Agyrázkódás? Idegrázkódás? Nyugodj már le, minek beszélsz be magadnak hülyeségeket? Igen ez egy normális jelenség, szoktak mozogni a magzatok, lehet, hogy álmodik és akkor megrándul valamije, ez semmiképp nem utal kóros folyamatokra. Nyugodtság, higgadtság!
Azzal ártasz neki ha állandóan stresszelsz ilyen hülyeségeken...
3/5 A kérdező kommentje:
nem megrázkódik, hanem hosszú ideig csinálja :( azért gondoltam azokra
2021. ápr. 12. 00:48
4/5 A kérdező kommentje:
Van itt valaki aki volt már hasonló helyzetben?
2021. ápr. 12. 10:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!