Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti be fogjátok...

Kismamák ti be fogjátok oltani magatokat Covid elleni oltással? Esetleg aki már túl van rajta tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés
Én eddig úgy voltam vele, hogy nem adatom be és vigyázok magunkra aztán lesz ami lesz. Tegnap beszéltem a házi orvosommal aki nagyon ajánlotta és megtudtam tőle hogy sok kismama is lélegeztető gépen van... Megijedtem. Nem tudom melyik döntéssel teszek jót a babának. És eddig nagyon vigyáztunk a szüleinkre, barátokkal senkivel sem találkoztunk, de ez most más mert folyamatosan orvosokhoz kell járkálnom ahol simán elkaphatom. Tehetetlennek és tanácstalannak érzem magam. Kismamák ti hogy vagytok ezzel? Van aki terhesség alatt Covidos lett? Esetleg aki beoltatta magát? Tapasztalotakra és véleményekre lennék kíváncsi! Előre is hálás vagyok!

2021. ápr. 10. 07:36
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
3%

Meghalt az első kismama az oltástól

[link]

2021. ápr. 16. 18:54
 42/48 anonim ***** válasza:
86%

Talán ha el is olvasnád, te nagyon értelmes....

Az első oltás után halt meg másnap Covidban.

Mivel az oltás majd 2 hét után véd valamennyire, és a második oltás után 2 héttel teljesen.

Nyilván fertőzött volt, beoltottak, az oltás meg nem védett, meghalt.

Szomorú, de ez nem az oltás ellen szól, hanem pont amellett, hiszen a covid veszélyes.

2021. ápr. 16. 19:31
 43/48 anonim ***** válasza:
81%

Vagy az első oltás után egy nappal igazolódott a covid és pár nap múlva halt meg.

Ha hamarabb lett volna beoltva, lehet még élne.

2021. ápr. 16. 19:32
 44/48 anonim válasza:
49%

Szia , én nem adatom be . De mivel nem vagyok egy kő bunkó ,azt is megértem aki mérlegelt és úgy döntött kéri . Egyéni döntése ,saját élete . Azért mert eltér a véleményünk valamiben nem kellene ilyen primitív módon viselkedni. Mindenkinek jó egészséget kívánok !

28hkm

2021. ápr. 20. 21:48
 45/48 anonim ***** válasza:
Kérdező és válaszolók hogy vagytok, a járvány alatt oltás után és oltás nélkül?
2021. dec. 15. 12:29
 46/48 anonim ***** válasza:
A törpe lassan fél éves kis húsgombóc. :) Ő is, én is jól vagyunm azóta is. (Első válaszoló voltam.)
2021. dec. 15. 12:34
 47/48 anonim ***** válasza:

A baba 4 hónapos, egészséges, mindketten jól vagyunk. 😊

4. válaszoló voltam.

2021. dec. 15. 16:24
 48/48 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sok tanakodás után úgy döntöttünk hogy beoltatom magam. A baba 2 hónapos, makk egészséges és minden a legnagyobb rendben velünk.

2021. dec. 30. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!