Kismamák ti be fogjátok oltani magatokat Covid elleni oltással? Esetleg aki már túl van rajta tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Én járvány alatt nem oltatnék, honnan tudhatom, hogy oltás után egy héttel nem kapom el a vírust?
Egy oltás nem véd, sőt a korona vírussal együtt többet árt mint használ...
21: akkor hogyan gondoltad? Majd járvány után oltunk, addig meg lesz valahogy?
Egyébként könnyen uralható lenne a dolog, ha lennének korlátozások. De itthon mindenki a nekemnemondjamegsenki üzemmódban él. Lehetnénk távol-keleti ország vagy Izrael, ahol már nyitnak vagy már nyitva vannak fertőzés nélkül. Mi viszont szeretjük az összeomlott egészségügyet és a bizonytalan kimenetelt. Olyan izgi, tiszta Survivor, ki marad életben...
21 az utolsó mondatodat kifejtenéd?
Az első mondatodhoz: az oltás után egy héttel ugyanúgy elkaphatod, mintha nem oltatnál, minden egyes nap. Viszont az oltás után két héttel elkezd csökkenni az esélye annak, hogy elkapd vagy komoly tüneteid legyenek. Nem értem a logikádat, szerinted csak oltás után lehet elkapni?
Engem április 1-jén oltottak, és nincs semmi bajom. Kicsit fájt a karom meg a fejem, többet aludtam pár napig de ennyi. És amúgy egy oltás is már nagyon sokat véd, ehhez még komoly statisztikai tudás se kell, a wikipédián is fönn van a grafikon, hogy milyen látványosan szétnyílik az oltott és placebót kapó tesztalanyok fertőzéseinek száma 10 nappal az első oltás után:
Már egy csomó kismamát beoltottak, főleg az USA-ban és nem nőtt a fejlődési rendellenességek száma. Viszont ha elkapod a koronavírust, akkor nem biztos hogy a paracetamol vagy bármi elég lesz a lázcsillapításhoz. Vagy ott leszel 80-as oxigénszaturációval napokig, az vajon jót tesz a babának? Nem tudod 100%-ban elzárni magad minden fertőzésforrástól, és a veled lakók is hazahozhatják, főleg, ha ők még nem oltottak.
A második oltást meg a szülés után adják be, mert az már tényleg szokott lázat meg ilyesmit okozni.
23as uralható lenne, de dolgozni azért szeretne az ember 😁 Én nem dolgozom már, de a férjem igen. Még ha nem otthon termelsz meg mindent, boltba csak elmész! Vagy a nagyobb gyerek csak elkezd 19.én iskolába járni, itthon nem tarthatom... Meg értelme se lenne!
Én pl majd a 4.hullám előtt fogom augusztusban, ha addig nem kapom el, Mert sajnos lesz 4.is :(
Nem egy ember halt meg abban, hogy az oltás után elkapta a vírust és így sokkal rosszabb lefolyása lett. Nem írok példát a rokonaimról, mert úgy sem ismeritek őket, de pl a napokban az a polgármester úr is, amiről cikkeztek is. Bár ti annyira elvakultak vagytok, hogy az ilyeneket nem is olvassátok szerintem... Ő az oltás után 2 héttel kapta el. Keressetek rá ;)
Ne csak szemkötővel éljetek könyörgöm! Bár az ilyeneket könnyű irányítani...
Figyelem az ilyen kérdéseket mostanában, Ti ketten vagytok aki minden kérdéshez, mint a láncos kutya írogattok :D Majd az emberek eldöntik mit akarnak, nem kell önjelölt influenszerkedni 😁 Sajnos nekem nincs időm, hogy mindig itt legyek, de nektek sok sikert a kampányhoz 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!