Kismamák ti be fogjátok oltani magatokat Covid elleni oltással? Esetleg aki már túl van rajta tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Terheseknek a masodik oltast csak szules utan adjak.
Masreszt kb. 2 hete oltjak oket, akkor meg igy se jon ki, hogy kaphatta meg a 2.oltast
2es vagyok
Itt el.
EU dolgozo volt. Protekcioval kapta meg. De mondhatom ugy is h tesztalanykent...valszeg nem akartak vele foglalkozni mikor az ugyeletet hivta. Hisztinek gondoltak a dolgot. Passz ezt nem tudom mert nem voltam ott.
Anyamat emboliaval a folyoson ultettek 1 napig. Este 10 volt mire agyat kapot. A cuccait 3ora konyorges utan tudta bevitetni neki. Ilyenek utan mit varjon az ember ha az EU tulterhelt???
Az EUban sehol nem oltanak várandósokat ennyi ideje, Amerikában és Izraelben zajlanak az oltások régóta. Nem kaphatta meg protekcióval, mert nem oltanak várandósokat. Ha tesztben vett részt, akkor nevezd meg kérlek a klinikai teszt vezetőjét, gondolom már publikált eredményt a tesztről, amiben szerepel a barátnőd.
Ha meg nem EUban dolgozó, hanem egészségügyi dolgozó, akkor miért hívja az ügyeletet hőemelkedéssel? Ő nem tudja, hogy csillapítani kell? Erősen sántít, amit írsz
Hagyjuk már a baromságot. Eü dolgozó vagyok, egy rakás terhes és szoptatós kolléganőm van, még a szoptatósok se tudták elintézni, hogy kapjanak oltást, nem hogy a várandósok.
Az meg pláne vicc, hogy "nem is akarta az oltást, csak az orvos erőltette", de egyébként is csak protekcióval kapta. Hát hogyne. Köszönjük a mesedélutánt.
En is eü dolgozó vagyok, rádásul pont az erintett csoporttal dolgozom.
Senki nem kapta meg addig az oltast, mig nem volt ajanlott.
Szerinted ki lett volna az az orvos, aki kockaztatja az anyuka es magzat egeszseget addig ameddig nem biztos a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!