Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti be fogjátok...

Kismamák ti be fogjátok oltani magatokat Covid elleni oltással? Esetleg aki már túl van rajta tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés
Én eddig úgy voltam vele, hogy nem adatom be és vigyázok magunkra aztán lesz ami lesz. Tegnap beszéltem a házi orvosommal aki nagyon ajánlotta és megtudtam tőle hogy sok kismama is lélegeztető gépen van... Megijedtem. Nem tudom melyik döntéssel teszek jót a babának. És eddig nagyon vigyáztunk a szüleinkre, barátokkal senkivel sem találkoztunk, de ez most más mert folyamatosan orvosokhoz kell járkálnom ahol simán elkaphatom. Tehetetlennek és tanácstalannak érzem magam. Kismamák ti hogy vagytok ezzel? Van aki terhesség alatt Covidos lett? Esetleg aki beoltatta magát? Tapasztalotakra és véleményekre lennék kíváncsi! Előre is hálás vagyok!

2021. ápr. 10. 07:36
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem miért kell kamu sztorikkal ijesztegetni. Nem kaphatott két oltást, a kilences leírta miért. Az ügyelet biztos nem mondta, hogy belefér két nap láz, mert terhesen két perc után már csillapítani kell.. Nem fér bele terhesen a hőemelkedés, ki mondana ilyet?
2021. ápr. 10. 09:18
 12/48 anonim ***** válasza:
96%
Kettes, a barátnőd egyébként melyik országban élt?
2021. ápr. 10. 09:20
 13/48 anonim ***** válasza:
83%

Terheseknek a masodik oltast csak szules utan adjak.

Masreszt kb. 2 hete oltjak oket, akkor meg igy se jon ki, hogy kaphatta meg a 2.oltast

2021. ápr. 10. 09:23
 14/48 anonim ***** válasza:
39%

2es vagyok

Itt el.

EU dolgozo volt. Protekcioval kapta meg. De mondhatom ugy is h tesztalanykent...valszeg nem akartak vele foglalkozni mikor az ugyeletet hivta. Hisztinek gondoltak a dolgot. Passz ezt nem tudom mert nem voltam ott.

Anyamat emboliaval a folyoson ultettek 1 napig. Este 10 volt mire agyat kapot. A cuccait 3ora konyorges utan tudta bevitetni neki. Ilyenek utan mit varjon az ember ha az EU tulterhelt???

2021. ápr. 10. 09:26
 15/48 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk is adnak kismamáknak oltást, mindkettőt. Sokan első trimeszterben megkapták mindkettőt. Nem Magyarországon élek.
2021. ápr. 10. 09:29
 16/48 anonim ***** válasza:
82%
Varandosan eu dolgozokent megkapta ugy, hogy meg nem is volt ajanlott a terhseek oltasa?
2021. ápr. 10. 09:29
 17/48 anonim ***** válasza:
86%

Az EUban sehol nem oltanak várandósokat ennyi ideje, Amerikában és Izraelben zajlanak az oltások régóta. Nem kaphatta meg protekcióval, mert nem oltanak várandósokat. Ha tesztben vett részt, akkor nevezd meg kérlek a klinikai teszt vezetőjét, gondolom már publikált eredményt a tesztről, amiben szerepel a barátnőd.

Ha meg nem EUban dolgozó, hanem egészségügyi dolgozó, akkor miért hívja az ügyeletet hőemelkedéssel? Ő nem tudja, hogy csillapítani kell? Erősen sántít, amit írsz

2021. ápr. 10. 09:30
 18/48 anonim ***** válasza:
90%

Hagyjuk már a baromságot. Eü dolgozó vagyok, egy rakás terhes és szoptatós kolléganőm van, még a szoptatósok se tudták elintézni, hogy kapjanak oltást, nem hogy a várandósok.

Az meg pláne vicc, hogy "nem is akarta az oltást, csak az orvos erőltette", de egyébként is csak protekcióval kapta. Hát hogyne. Köszönjük a mesedélutánt.

2021. ápr. 10. 09:34
 19/48 anonim ***** válasza:
86%
Hagyjuk már, vezető hír lett volna mindenhol, ha egy terhes nő úgy hal meg, hogy már azelőtt megkapta az első oltást, hogy Magyarországon engedélyezték, sőt már a másodikat is... Tesztalany, persze. Rengeteg embert elővettek volna ezért, ezt nem lehetne titokban tartani.
2021. ápr. 10. 09:36
 20/48 anonim ***** válasza:
90%

En is eü dolgozó vagyok, rádásul pont az erintett csoporttal dolgozom.

Senki nem kapta meg addig az oltast, mig nem volt ajanlott.

Szerinted ki lett volna az az orvos, aki kockaztatja az anyuka es magzat egeszseget addig ameddig nem biztos a dolog?

2021. ápr. 10. 09:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!