Folyamatos fejfájás 3-4 napja. Valakinek hasonló? Már kezdek félni? Valaki van még így?
Figyelt kérdés
3-4 napja egyfolytában fáj a fejem, a panadol sem nagyon használ. Ha felallok, mintha baltát állítanának a fejembe kb. Ez most a terhesség miatt lehet, vagy front, vagy valami baj lehet velem? 12 hetes vagyok2021. ápr. 9. 08:18
11/13 anonim válasza:
#10, csak akkor zárnak ki az oltásból, ha hivatalos pozitív teszted volt. De ilyenkor úgyis védett vagy egy darabig, szóval nem kár. Inkább azért ne legyen covid, nehogy bajod legyen tőle.
12/13 A kérdező kommentje:
Jajj isten ments, hogy az legyen... Félek is tőle. De most jobban vagyok. :)
2021. ápr. 9. 11:47
13/13 anonim válasza:
Nekem jópár napja tegnap volt az első nap, hogy nem volt migrénem... Vérnyomás, pulzus rendben. Én is erre a változékony időre gyanakszom, a védőnőm is azt mondta, hogy inkább az időjárás, mint terhességi "mellékhatás". Szóval ne aggódj, sajnos így jártunk (látom, többen is szenvednek ettől a csodás időjárástól), én most töltöm a 16. hetet... 🙂
Kitartást!
Ha tudsz, tornázz egy picit! Élénküljön a vérkeringés! 🙂 És nagyon sok vizet igyál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!