2-4 napig tartó folyamatos fejfájás 13. hétben volt nektek?
Figyelt kérdés
Vérnyomásom ágyban fekve 128-139 körül van 83/82 a másik értékek.2016. dec. 22. 16:50
2/5 anonim válasza:
Volt bizony. Hányingerem is volt ugy fájt napokig. A hormonok miatt is lehet. Az orvosom azt mondta vegyek be olyan gyógyszert amitől ki áll. Többet árt ha sokáig szenved a kismama.
3/5 anonim válasza:
Nekem 4 hétig volt folyamatosan, általában gyengébb/éppen elviselhető fejfájásom, néha viszont rendesen megkeserítette a napomat. 12-16 hetes korom között.
4/5 anonim válasza:
volt. semmi egyéb bajom nem volt, vérnyomás is rendben, de a fejem irgalmatlanul fájt. nekem a kóla segített. nem a bóvli, én coca-colat ittam, napi 1-2 pohárral. Aztán egyszer csak elvágták, kb. 1,5-2 hétig tartott
5/5 anonim válasza:
3-as vagyok, egyébként vérvétel is ekkor volt és rendben volt, a vérnyomásom 100 körüli volt mint egyébként is, szóval nem ilyesmi okozta, fogalmam sincs miért volt. Az alacsonyabb vérnyomásra gyanakodtam de az korábban se okozott fejfájást meg később se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!