Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A bababoltba is csak egyesével...

A bababoltba is csak egyesével lehet menni?

Figyelt kérdés
Értem én hogy covid, meg mindmeghalunk, de sehova nem jöhet velem a férjem, se uh, sehova. Még a baba dolgait is egyedül vegyem meg? Pont az első közös vásárlást várom hetek óta. És majd a gyerekágyat cipeljem 25 hetes terhesen? Vagy hogy gondolják ezt? Tudom hogy rendelhetek interneten, de nem akarok. Meg akarom nézni, körbejárni, megfogni, ez nem élet amit itt velünk csinálnak egy éve! 😒😓😔
2021. ápr. 7. 08:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%

Először is, bemehet veled, a boltban létszámot néznek, nem azt, hogy ki kivel van. Olyan pici bolt meg nem igen van, ahol csak 1 ember férne el.

Másodszor, nézd meg ott aztán rendeld meg neten és kész, feleslegesen teszel plusz köröket.

Harmadszor pedig , senki sem kötelezett rá, hogy egy járvány közepén ess teherbe, te mégis ezt tetted, úgyhogy viseld a következményeit. A kórház amúgy is terhelt, majd pont az új nézegetésért tesznek kivételt.

2021. ápr. 7. 10:28
 12/12 anonim ***** válasza:
82%

"Ez nem élet amit itt velünk csinálnak egy éve!"

szerintem te csak örülj, hogy ez most a legnagyobb gondod, és nem haldokolnak szeretteid a kórházakban. Te ezt tényleg képes voltál leírni?! Emberek betegek, haldokolnak, ráadásul emberek elvesztették a munkájukat, megélhetésüket VILÁGSZERTE! A világ romokban, te meg ilyen kérdéseket irkálsz? Ráadásul még hülyeség is, elvégre a férjed bemehet veled.

2021. ápr. 7. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!