Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik bababoltban van a...

Melyik bababoltban van a legnagyobb választék babakocsikból Budapesten? Hová érdemes elmenni?

Figyelt kérdés
Egyenlőre fogalmunk nincs milyen márkát vegyünk. Szeretnénk olyan helyen körülnézni, ahol nem csak egy cég babakocsijai vannak. És ti mikor kezdtetek el nézelődni? Én 19 hetes vagyok, nem túl korai szerintetek?
2017. jún. 2. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az Ázsia center melletti áruházban van egy hatalmas bababolt, mi ott vettük a babakocsit is meg a babaágyat is.
2017. jún. 2. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
44%

Bár Budapestet kérdezted, de gondolom pár km nem oszt, nem szoroz :). A budaörsi Elefáni és a budaörsi Brendon, ahol sokféle babakocsi van és az ott dolgozók értenek is a témához. Mi az Elefániba vettük meg végül.

Nézelődni nem lehet elég korán elkezdeni ;)

2017. jún. 2. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Váci úti brendon.
2017. jún. 2. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Babaszafari. Mi ott vettük a babakocsitól kezdve a bútorokat, mindent. Csak ajánlani tudom.
2017. jún. 2. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi is a Babaszafariban vettük, mert ott találtunk pont olyat, amilyet akartunk, de szerintem a Brendonban és a Minimanóban is nagyobb a választék.

Szerintem nézelődni nem korai elkezdeni, de ne vegyétek meg elsőre, mert - nálunk legalábbis úgy volt, hogy - folyamatosan alakul ki, milyet szeretnétek, mert minden boltban mondanak valami hasznosat. Az egyikben a biztonságról, a másikban a rugózásról stb. Mi rengeteget megnéztünk különböző boltokban, mire megtaláltuk az "igazit". Ezen gondolkoztunk a legtöbbet az összes holmi közül.

2017. jún. 2. 21:38
 6/6 Judit2015 válasza:
Tegnap jártunk babakocsi nézőben Bp-en. Nekünk a Babaverda üzlet tetszett a legjobban, onnan fogunk választani. Jártunk a Brendonban, Elefániban, nagy a kínálat e helyeken, nehezebb volt így áttekinteni. Nem korai ezen gondolkodni, mert ha más színt szeretnél mint ami épp van, akkor akár több hét is a szállítás. /24 hetes km/
2017. jún. 4. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!