A bababoltba is csak egyesével lehet menni?
Kizártnak tartom, hogy olyan kicsi bababoltba mennél, ahová csak egy ember mehet be egyszerre. Ha mégis, hidd el, jobban jársz a netes rendeléssel.
Természetesen bemehet a férjed. Túlreagálod.
Mindenhová. Amúgy bemehettek öten is, csak annyival kevesebben mehetnek be mások. Szerintem a kismamák többsége a fogdosás helyett rendel a saját jól felfogott érdekében, így nem fogtok feltartani senkit ezzel.
Én két hullám között szültem és vásároltam, nulla darab bababoltba mentem be, "vakon" rendeltem mindent. Túléltem valahogy...
Próbálj keresni olyan baba boltot ami picit nagyobb, így szerintem bemehet majd a férjed is.
De egyébként, amikor én terhes voltam, a férjem nem jött velem vásárolni, mert nem kapott szabikat, így én azt csináltam, hogy bementem a boltba és ami tetszett, pl kiságy, komód, babakocsi, leírtam a nevüket, otthon megnézte a férjem is, döntöttünk, aztán otthonról rendeltük meg.
Ami apróság, azokat igazából elbírja az ember (hőmérő, kismaci, tökömtudja) , de azokat is lehet ám rendelni.
Azért fontos szerintem hogy az adott dolgokat személyesen is lássa az ember, babakocsit érdemes kipróbálni is, szóval menj nézz szét, de ha lehet rendelni, akkor rendelj.
Ha az adott boltnál nem tudsz rendelni, akkor nézd meg a neten hogy ugyanaz a dolog van máshol is, ahonnan viszont tudsz házhoz szállítást kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!