Szörnyű ÁLMOM volt ma reggelre. A párom ÁLMOMBAN bevallotta 2-3 hete van 1 barátnője.Lehet hogy butaság de kicsit aggaszt ez az álom. A végefelé járunk terhességemmel 35 hetesek leszünk kedden, minden nap elmondja a párom hogy nagyon szeret, tetszik neki a pocakom , imádja a bent lakó kisfiunkat, millió puszit ad a hasamra mindennap és szeretetteljesen beszél hozzá amikor csak teheti. Azt mondja bár nehéz(veszélyeztetett terhesként már rég voltunk együtt, persze más módon örömet szerzek neki) de semmivel nem cserélné el ezt a kilenc hónapot. Az ÁLMOM azért aggaszt, mert mostanában anyagi helyzetünk miatt több munkát kell válalnia igaz mindig hazaszól hogy késik 1-2 órát és hogy mikorra ér haza. Ha nem menne nemtudom hogyan élnénk meg. Igaz január elejére vagyunk kiírva de már dec. közepétől be kell tőlünk kb 150km-re lévő kórházba feküdnünk, és ő egyedül marad itthon. Azt mondta amikor csak tud jönni fog két ünnep közötti munkát is beválalja azért hogy itthon tudjon velünk lenni januárban.(Kiadják az ezévi szabadságát is akkorra, cserébe a munkáért) biztosan nehéz lesz számára az a kb.4 hét hacsak hamarabb megnem szülök, mert ha munkámból kifolyólag elutaztam 3-4 napra már akkor is minden baja volt és rosszul érezte magát.Egészséges férfi lévén természetesen megnézi a csajokat, én ezt engedem is neki hiszen 5 éve hűséget fogadott nekem és 12 éve ismerjük egymást de tudja mennyire elítélem ha megcsalják az embert és hogy nemtudnék megbocsátani. Mások előtt is szeretettel simogatja pocakom és nagyon büszke hogy apa lesz, mert már visszahallottam több embertől is. Mégis aggaszt az a pár hét amit külön fogunk tölteni. Nem szoktam féltékeny lenni, de ahogy múlik az idő mégis ez az érzés fog el. Nyugtassatok meg,hogy az ÁLOMNAK viselkedése alapján semmi alapja nincs. Csak én aggódok feleslegesen.
2008. dec. 5. 10:36
1/7 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincsen én 37 hetes vagyok és állítólag az ilyen furcsa álmok benne vannak már a pakliban.Ne izgulj és ne idegskedj neked sem jó és a babónak sem.
2008. dec. 5. 10:43
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
További Boldog Babavárást és Könnyű szülést kívánok!
2008. dec. 5. 10:48
3/7 anonim válasza:
nap mint nap szörnyű és hasonló álmok kínoznak abban a pár órában amíg tudok aludni.ezek a terhesség velejárója és ne foglalkozz velük!ha bízol a párodban-és miért ne bíznál-akkor nehogy már egy hülye álom miatt kezd el gyanúsítgatni!nem sokára elmúlik.szép babázást mindkettőtőknek.
2008. dec. 5. 10:55
4/7 anonim válasza:
Szia
Ne aggodj, pontosan ugyan igy vagyok en is. Ami keveset tudok aludni azt ilyen hulye remalmokkal toltom...zavarni zavar...de tudom hogy ez csak hormon.
Tovabbi boldog babavarast es konnyu szulest kivanok
29 heteske
2008. dec. 5. 11:59
5/7 anonim válasza:
sziasztok!
azt hittem ezzel csak én vagyok így, de hála istennek nem így van!!már én is azt hittem ,hogy baj van a kapcsolatunkba és épp azért mert annyira odafigyel ránk a férjem.simogatja a pocimat,beszél hozzá,puszilgatja...
nagyon figyelmes!és akkor jönnek ezek a fura, és rémisztő álmok...
jó, hogy nem vagyok ezzel egyedül!!!!!
35 hetes pocakos
2008. dec. 5. 13:43
6/7 anonim válasza:
Látod mennyien vagyunk?És ezzel küzdök én is.Éppen tegnap álmodtam,hogy elhagy egy másik nőért.Elmondtam neki jókat nevettünk rajta.Én bizom a páromban,tehát mi ezt a terhesség velejárójaként tudjuk be.Tudat alatt,biztos bánt minket,hogy nem tudjuk párunkat kellőkép kielégeteni,arrol nem is beszélve,hogy nézünk ki.Szerintem ne aggodj.
2008. dec. 5. 13:53
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm a válaszaitokat, jó tudni hogy nem vagyok egyedül. Úgy látom ezis egy általános tünete a terhességnek.
Mindenkinek Boldog Babavárást és Könnyű Szülést, a Babához pedig Sok Erőt Egészséget Kívánok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!