Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmennétek egy soronkívüli...

Elmennétek egy soronkívüli UH-ra azért, mert 7 hetesen elmúltak a terhességi tüneteitek?

Figyelt kérdés

Jövő hét végére lenne egyébként első időpontom a terhesgondozó orvosomhoz, de nagyon aggaszt, hogy ma reggelre elmúlt még az a kevés terhességi tünetem is (mellfeszülés, enyhe menses érzés), ami egyébként volt.

Igazából most úgy érzem magam, mintha nem is lennék terhes.

2021. ápr. 6. 14:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Sokan halat adnának ezért. Dehogy kell menni. A mellfeszüles nekem szinte csak addig volt meg, míg szinte a nemvárt napja elmúlt. Enyhe menses érzés sem kell. Felesleges menned, lehet csúnya lesz amit írok, de ha amiatt múlt volna el,mert gond lenne, akkor már úgyis mindegy.

Hidd el minden rendben van. Beszélj sokat a babához, élvezd, hogy nem vagy rosszul.

2021. ápr. 6. 14:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A tünetek hullámzòak ilyenkor. Nincs vérzés, barnázás, görcs, akkor kisebb az esély a bajra. Ha visszaolvasol itt a gyakorin, sok ilyen kérdést tettek már fel kismamák, ott is sokat írták, h.normális az ilyen általában.
2021. ápr. 6. 14:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Pont 7 hetesen nekem is elmúlt, majd pár nap múlva dupla olyan intenzíven visszajött. Ki is tartott 15 hétig. Szerintem ne aggódj, nincs baj. De ha lenne is újra éleszteni nem tudják sajnos...
2021. ápr. 6. 14:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra hogy két dolog tortenhet: 1 nincs semmi baj. De egy hét múlva újra elmúlnak a tünetek, és kezdődik az aggódás előről. 2. Baj van, de úgyse tudnak mit csinálni ilyen fiatal terhessegnel, tehat mindegy hogy most mész vagy egy hét múlva.
2021. ápr. 6. 14:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. ápr. 6. 14:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ahogy előttem írták. Ha azért múltak el a tünetek, mert véget ért a terhesség, akkor már úgysem tudnak mit csinálni vele.

Egyébként nekem is elmúlt a 7. hét elején, majd rá két napra dupla erővel tért vissza.

2021. ápr. 6. 15:30
 7/13 anonim ***** válasza:

Elmultak, elmentem, pont 7 hetesen. De csak azert aggodtam mert volt mar 2 missed ab-om.

Haaaat felesleges penzkidobas volt!

Vigan elvolt bent a csoppseg😅

2021. ápr. 6. 21:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Végülis elmentem, de sajnos a babánk úgy néz ki, hogy nem fejlődik megfelelően. Szívhang (még) van ugyan, de 1 hét alatt nem változott a crl szinte semmit. 😔
2021. ápr. 7. 19:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Hany mm most?
2021. ápr. 7. 22:44
 10/13 A kérdező kommentje:
6,5mm, 7+4 hetesen. Egy héttel korábban 5 mm volt.
2021. ápr. 8. 06:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!