Elmennétek egy soronkívüli UH-ra azért, mert 7 hetesen elmúltak a terhességi tüneteitek?
Jövő hét végére lenne egyébként első időpontom a terhesgondozó orvosomhoz, de nagyon aggaszt, hogy ma reggelre elmúlt még az a kevés terhességi tünetem is (mellfeszülés, enyhe menses érzés), ami egyébként volt.
Igazából most úgy érzem magam, mintha nem is lennék terhes.
Sokan halat adnának ezért. Dehogy kell menni. A mellfeszüles nekem szinte csak addig volt meg, míg szinte a nemvárt napja elmúlt. Enyhe menses érzés sem kell. Felesleges menned, lehet csúnya lesz amit írok, de ha amiatt múlt volna el,mert gond lenne, akkor már úgyis mindegy.
Hidd el minden rendben van. Beszélj sokat a babához, élvezd, hogy nem vagy rosszul.
Így van, ahogy előttem írták. Ha azért múltak el a tünetek, mert véget ért a terhesség, akkor már úgysem tudnak mit csinálni vele.
Egyébként nekem is elmúlt a 7. hét elején, majd rá két napra dupla erővel tért vissza.
Elmultak, elmentem, pont 7 hetesen. De csak azert aggodtam mert volt mar 2 missed ab-om.
Haaaat felesleges penzkidobas volt!
Vigan elvolt bent a csoppseg😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!