Lehet komolyabb probléma a páromnak a munkahelyén azért, mert a közösségi oldalakon látták, hogy babánk lesz?
Figyelt kérdés
Kirúghatják azért pl mert nem állt oda a főnök elé, hogy gyereke lesz, hanem pl a facebookon látták?2021. ápr. 5. 19:18
1/13 anonim válasza:
Bármiért kirúghatják, de ez konkrétan nem indok. Nem kötelező elsőként a munkáltatóval tudatni. Ha meg ő a férfi, akkor pláne mindegy lehet a munkaadónak, nem ő fog szülni menni.
3/13 A kérdező kommentje:
Igen, az kimaradt, hogy az apukáról lenne szó, és már bőven nem próbaidős.
2021. ápr. 5. 19:25
4/13 anonim válasza:
Nincs közük hozzá. Nem köteles elmondani. Kirúgni kirúghatják erre hivatkozva is, meg arra is, hogy miért kék nyakkendőt kötött fel aznap. De elméletileg ez nem ok rá.
5/13 anonim válasza:
Apukának csak azért kell ezt közölnie a munkáltatójával, mert családi adókedvezmény jár neki, ill. pótszabadság.
6/13 anonim válasza:
A fb nepe tudhat a terhessegedrol, a munkaltato nem? Nem ertem a logikat.
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, kb 200 ismerősöm, csak feltettem egy pocakos képet, amin a párom is szerepel :)
2021. ápr. 6. 00:21
8/13 anonim válasza:
Az apuka beszolt, hogy miért tettél ki képet?
9/13 anonim válasza:
Kezdem azt érezni, hogy ezt a kérdést csak azért tetted fel, hogy tudasd a gyakori népével, terhes vagy :D
10/13 anonim válasza:
Miért rúgnák ki? :D Én párom sem jelentette be a babát, csak a terhességem vége felé szólt, hogy szabit vesz ki hogy otthon lehessen velünk. Mindenki tudta már, szintén a facebookról, semmi baj nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!