Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes terhesen égési sérülés?

37 hetes terhesen égési sérülés?

Figyelt kérdés
Elégettem a hasam,lett egy tenyér méretű folt,azon meg vizhólyag,tegnap véletlenül kilyukadt az a hólyag.Az orvosom azt mondta telefonon hogy kenjem dermozin krémmel de én bevagyok parázva h esetleg elfertőződik es árthat a babának.Mit tehetnék?
2021. ápr. 2. 10:29
 1/9 A kérdező kommentje:

-igy nez ki jelenleg:

[link]

2021. ápr. 2. 10:32
 2/9 anonim ***** válasza:
9%
Nem akarlak megijeszteni, de anyámat terhesen megcsípte egy darázs és rajtam is látszott a nyoma baba koromban.
2021. ápr. 2. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem fog ártani a babának ne aggódj. Jobbulást neked, és kicsit figyelj jobban magadra:)
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Nyugi, ha elfertőződik, az föl fog tűnni. Tartsd tisztán, nem lesz semmi baj.
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Kövesd az orvos utasításait, kenegesd a krémmel, amit mondott. Esetleg tehetsz rá utána steril fedőkötést, hogy ne érjen hozzá a ruha és vigyen rá szennyeződést, illetve ne dörzsölődjön. Lehetőleg tartsd szárazon a területet, ne ázzon fel a seb! Ne idegeskedj, nem lesz baj, ha kezeled. Jobbulást!
2021. ápr. 2. 10:34
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Hu ez elég csúnya, de a babának nem lesz tőle baja csak tartsd tisztán ahogy mondtak és kend amivel az orvos engedi.
2021. ápr. 2. 11:10
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Én AloeFirst-öt vagy Naxolt használnék rá. Az utóbbi pár nap alatt rendbehozza. Nem tudom terhesen lehet-e, én sokkal kisebb felületre fújtam várandósan.
2021. ápr. 2. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Érje levegő ,ne ragaszd le ,tartsd tisztán és helyrejön. Miért fertőzödne el ?
2021. ápr. 2. 14:05
 9/9 anonim válasza:
72%
Szia! Nem vártam meg babát, de nagy nyílt sebem volt, szintén az orvos dermozint ajánlott, ami be is vált, de nekem előtte betadine oldatos lemosas is kellett. Tehát először lefertotlenitettem, megvartam míg a levegőn megszáradt, és utána dermozinnal bekentem. Jobbulast, vigyázz magatokra :)
2021. ápr. 3. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!