Lehet bármi baja a kisbabámnak?
Semmi baja sem lesz - elvégre éppen erre van "kitalálva" a magzatvíz, hogy védje a babát.
De nem ártana, ha elkezdenél utánanézni a terhességgel kapcsolatos biológiának - meg a kisbabával kapcsolatos dolgoknak is, mert ha ennyire tudatlan vagy ezen a téren, az elég nagy gond.
Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok. Kedves 5-ös! Utánanéztem a biológiának. Írtam is, hogy tudom, hogy jól védett helyen van. De, néha, úgy ki tudja dugni egy-egy helyen a kicsi testrészeit és nem szeretném, hogy a fejét verje valaki. A "tudatlan" jelzőt sértőnek tartom és kikérem magamnak. Első babám és nem vagyok biológus, de van két természettudományi egyetemi diplomám. De soha nem írnék ilyet senkinek, hogy tudatlan, csak azért, mert nem tájékozott tökéletesen valamiben. Örülök, h te az vagy!
Miért nem lehet ezen az oldalon úgy kérdést feltenni, hogy valaki ne sértse meg az embert??
Semmi baja nem lesz :) Sztem nagyobb nyomás van rajta, mikor az oldaladon fekszel éjjel és ránehezedsz :D Én a minap vertem be a pocakomat asztaltól felállva... fájt, de fél perc múlva már nem éreztem, babucim meg megijedt, mert mindig nagyon fent nyomja ki magát és hirtelen eltűnt :D De nem ficánkolt csak megijedt. Meg én is :)
De hidd el, szerintem , ha baj lenne akkor azt észrevetted volna. Meg ami neked nem fáj fizikai hatásra a hasadon az neki még annyira sem :)
23 hetesen meg még elég picike :D
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!