Lehet bármi baja a kisbabámnak?
Figyelt kérdés
Kérlek, segítsetek nekem, mert nagyon meg vagyok ijedve tegnap óta. Az unokaöcsém 4 éves. Tegnap, amikor náluk voltam, miközben a napozóágyon feküdtem, odaszaladt hozzám éa a két tenyerével elkezdett dobolni a 23 hetes pocakomon. Nem fájt, azóta sem fáj, olyan hirtelen történt, hogy nem tudtam azonnal elvenni a kezét. Azt mondta, a babának szeretett volna dobolni, mert az anyja is dobolt a kistesójának annak idején. Tudom, hogy jól védett helyen vannak, de mi van akkor, ha pl. a kicsi feje pont ott volt, ahol ő tiszta erőből dobolt a hasamon? Tényleg nem érzi az ütést?2017. júl. 6. 10:44
11/12 A kérdező kommentje:
Jajj, de aranyosak vagytok!! Köszönöm szépen a választ! Igen, én is néha arra ébredek, hogy majdnem hason alszok, próbálok ugyanis az ajánlott bal oldalon aludni, de nekem ez a legkevésbé kényelmes. A bal csuklóm pl. úgy elfeküdtem, hogy egy hete alig tudom mozgatni. 😁 De mindent a babáért!!! 😉
2017. júl. 6. 13:21
12/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz, csak azt nem értem, ha én ennyre tudatlan vagyok biológiából, meg "babaismeretből", ahogyan azt az egyik kedves, művelt válaszadómtól megkaptam, akkor a válaszok miért 47, 58 meg 66%-ban hasznosak. Ki húzza le őket azért, mert azt írták, minden rendben lesz???
2017. júl. 6. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!