Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, hogy ha a terhesség...

Van olyan, hogy ha a terhesség alatt valamilyen fizikai sérülés éri az anyát (elesik, megvágja magát, megégeti magát), az a babán is meglátszik? Vagy ez csak mítosz?

Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 15:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Velem minden történt :) Elestem,megvágtam,hasra estem 8 hósan és gyönyörű babám született foltok hibák nélkül!
2013. okt. 9. 15:44
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
Ezt a kérdést, már ezerszer feltették! Természetesen csak egy hülye babona.
2013. okt. 9. 15:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Csak azért kérdeztem, mert tegnap nagyon csúnyán megégettem a kezem és anyósom már halálra idegesít, hogy majd megnézhetem hogy fog kinézni emiatt a gyerek, ha megszületik. :S
2013. okt. 9. 15:47
 4/11 anonim ***** válasza:
29%

A gyereken akkor lenne 1 barna,anyajegy szerű folt,ha a hasad égetted vna meg(pl olajjal),de azt is úgy,h pl ha a baba lába pont ott volt ahol megégetted a hasad,akkor a baba lábán lenne az "anyajegy". :) Egyik rokonom is így járt. ^^

De attól még h megégetted a kezed,a babának nem lesz semmi baja...

2013. okt. 9. 15:52
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is sikerult mindent osszehoznom. Megegettem a kezem, lecsapott a forro olaj, ra ugrott a kicsi sarhegyi kutyank a hasamra, megsem lett semmi nyom a baban. Gyonyoru hamvas, feher bore van, hibak nelkul!
2013. okt. 9. 15:53
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Buta babona.
2013. okt. 9. 16:14
 7/11 anonim ***** válasza:
19%
Nagyon le kellett pontozni,amiért leírtam,h rokonom lábán van 1 barna folt,mert az anyja ott égette meg a hasát... -.-"
2013. okt. 9. 16:48
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Nem babona,anyukámat hasba vágták egy kilinccsel és ugyanott van nekem egy kis heg 23 vagyok nem tűnt el,anyósom a füle mögött megütötte,csúnya seb volt, és a kislánynak születése óta sebes ugyanott a füle mögött,ma 21 éves és még mindig ott van.
2013. okt. 9. 18:38
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
A dédim testvérének egy tenyérnyom van a nyakán, mert a férje megfujtogatta mikor terhes volt :)
2013. okt. 9. 19:25
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
Első válaszoló vagyok!Kinek kiknek fáj az hogy velem minden megtörtént és folt nélküli gyönyörű babám született.Borzasztó ostoba emberek vannak itt.A hasamat is megégettem,hajsütővel,még a doki mosolyogva kérdezte is hogy hajsütő???Mondtam igen,mert mondta ez sokszor előfordul.És a hasra esés is.Aki hisz a babonákban higgyen!Miért ne!Én nem hiszek és ezért nincs is folt sehol.Írtam hogy legyen mit lepontozni!!Hajrá jó szórakozást!!!
2013. okt. 10. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!