Vannak kismamák akik szintén nem tudnak aludni?
Figyelt kérdés
Sziasztok
21 hetes vagyok, eddig semmi problémám nem volt az alvással, de most már 4 napja folyamatosan csak forgolódom hajnal 3-4 óráig. Egyszerűen nem tudok elaludni
Más is van így? Van esetleg valakinek erre jól bevált praktika?
2021. márc. 31. 01:06
1/5 anonim válasza:
Nalam is így volt, és erről előtte sosem hallottam, azt hittem szülésig aludni fogok.
A hormonok okozzák. És fog javulni idővel. Vagy inkább hullámzó
2/5 anonim válasza:
Én elaludni el tudok, csak aztán hajnalban felébredek és végem...
Esetleg nem segítene ha fizikailag jobban kifarasztanad magad napközben?
Nekem volt pl gyomorsav tultengesem, kaptam rá gyógyszert és az segített kezdetben.
Kitartás!
3/5 anonim válasza:
Nagyon nehezen aludtam el és hajnalban mindig fel is keltem, borzalmas volt. Ráadásul mindenki azzal jött, hogy most aludj, amíg meg nincs baba. Köszi...
4/5 anonim válasza:
Én 2 után forgolódok. Borzasztó.
23hkm
5/5 anonim válasza:
Második trimesztertől nem tudtam aludni a szülésig. Még mindig jobb volt, mint az az ólmos fáradtság, mint ami az első trimeszterben volt, akkor folyton aludtam, mint akit agyonvertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!