Megfordult a kis bitang a 32. hét után ( faros lett),35+2 hetes vagyok. Most mi lesz?
Már most akkora,hogy nem engednének spontán szülni (BPD 97 mm, OFD 116)....császár ????!!!óóó istenem , nem akarom!!!!! Az első babómmal, olyan simán ment minden.
Valakinek valami praktika, hogy visszaforduljon a megfelelő menetirányba? ( a négykézlábas módszer eddig nem vált be)
Sajnos én is így jártam.
Császár lett.
farossan szültem meg a kisfiam,természetes úton!
nem akartam a császárt így időben megindították a szülést hogy a baba már ne legyen nagyobb!
utolsó!
valószínű ha már most nagyobb a baba, se így se úgy nem engednék meg hogy természetes úton szülj!
nagyon sajnálom és kitartás!
Nem tervezek több babát, ő lesz a második, az elsőt rendesen szültem.A vágás miatt nem aggódok, mert már így is sajnos tigris csíkos vagyok, gondolhatjátok , akkora a pocim hogy állandóan ikresnek néznek, pedig csak 7 kiló jött fel ;)
Inkább az utána levő dolgok aggasztanak, 24 órás megfigyelés, mikor kapom majd meg a babámat, rögtön rám teszik e majd, lesz e tejem ( az elsővel hál istennek volt rengeteg) , ....stb
Szia!
Bármi lehet még! Nekem a 35. hét után még kétszer megfordult.Amikor már felkészültem lelkileg a császárra két nap alatt visszafordult fej fekvésűbe.
Pihenj sokat most már!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!