Mit érez egy terhes nő?
Én azt hittem olyan lesz, mint kövérnek lenni... hát elég naív voltam.
Nem tudom magam tele enni, mert nem fér el bennem a kaja. Sokszor eszek keveset.
A hormonok miatt teljesen olyan érzésem van, mintha nem is a saját testemben lennék. Eddig alap dolgok, hogy minek milyen az illata, az íze azok számomra természetesek voltak. Ez teljesen felborúlt. Még a rózsa olajat büdösnek érzem, sok vegyszernek meg szúrós a szaga.
Ha régen imádtam a csokit, most rá sem bírok nézni. Imádom a hagymás dolgokat, most rosszul vagyok a szagától is.
Minden felborult. Itt a hasam növekedése a legkisebb trauma amit fel kell dolgozni.
Illetve meg kellett szokni, hogy ahogy nőt a baba és egyre jobban jelezte a jelenlétét, ezen ne akadjak fenn. Hogy lüktet a hasam, mintha a köldököm alatt külön szív dobogna, hogy séta közben remeg valami a hasamba, esetleg étkezés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!