7hetes terhes vagyok, kedden voltam dokinál mindent rendben talált, szívhang is volt szépen. Mensihez hasonló pár másodperces fájdalmak normálisak most? És reggel pisinél mikor töröltem kicsit barnás volt a papír.
Nyúlnak a méhizmaid meg rendezőknek át a belső dolgaid.
Ha nem húz össze a görcs és gépész bele a fájdalom a és nem mensi szerű vérzésed van, akkor nincs semmi gond.
Nekem az első trimeszterben 3× volt vagy rózsaszín vagy barnás a hüvelyváladék, senki nem tulajdonított neki jelentőséget, értsd a védőnő, háziorvos, 2 magán nőgyógyász, 1 állami szonográfus és 2 szülésznő. Tehát 7 egészségügyi szakember állította egymástól függetlenül, hogy ez normális, ami nem normális és figyelmet érdemel, az a "pecsételő vérzés", ami konkrétan friss vér a hüvelyből huzamosabb ideig, különösen ha erős görcsökkel párosul. Tudom, hogy az ember ilyenkor mindenre ráparázik és rohanna az orvoshoz, különösen a vér vagy a fájdalom ijesztő, de csak a szakemberekre hagyatkozva - a laikus véleményeket mellőzve - a lepontozott (3.) válaszolónak van igaza.
Az, hogy kinek hogy fáj menstruációkor, sokféle lehet. Nekem például az egész hasam jellegzetesen fáj. Ez a fájdalom hullámokban végigkísérte az egész első trimeszterem, kiegészítve a méhszalagok nyúlásából fakadó - néha ijesztően erős - nyilallásokkal. Kb. a 15-16. héten kezdett enyhülni, ritkulni minden hasfájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!