Méhen kívüli terhesseget hogyan tudja egy kismama megkülönböztetni a mehen belulitol? Vannak tunetei?
A méhen kívüli terhesség speciális tünetei elöször a 12. hét körül jelennek meg, amikor a petevezetöt kezdi feszíteni, ez erös, késszúrás szerü fájdalmakat jelent, viszont ilyenkor már veszélyes is lehet.
Elötte semmi más tünete sincs, mint a rendes terhességnek, a te tüneteid simán terhességet jeleznek.
Korábban csak az orvos tudja megállapítani UH-val, neked ezzel nem érdemes foglakozni, mert csak fölöslegesen idegesíted magad.
Ugyan ezek a tüneteim voltak. Fáztam, fazok állandóan.mindjart megjön érzés, illetve ülve akár és báehol el tudtam volna aludni.
11hetes terhes vagyok.
Nekem volt méhen kívülim, ott ami 99%ban jelen van tünet, az a folyamatos barnázás, ileltve ilyen kávezacc szerű barnázás.
Emellett nem mindjárt megjön érzés, hanem a petefészek szúr.
Nekem 9hetesen vették el, akkor durrant szét a petevezetőm is... 7hetesen voltam elsőre, azzal elküldtek, hogy nem látnak semmit, 2 hét mulva menjek vissza. Kontrol elötti napon olyan fájdalmam volt, ügyelet lett, ott mondták, hogy az egyik petevezetőm kuka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!