Mennyit kellene fogyasztanom?
Mennyi vizet kellene inni egy kismamának?
Még csak az első trimeszterben járok, eddig sem voltam kibékülve a vízzel, de most végképp nem megy le a torkomon.
Mennyi az a napi mennyiség, ami elég ahhoz hogy semmi baja ne legyen se a babának, se nekem?
És gondolom csak a víz, ami elfogadott?!
Nyilván többet innék ilyen-olyan üdítőket.
A csap vízünk szinte ihatatlan, ahogy pohárba engedem, tej fehér vizet kapok, és ha várok egy percet akkor változik átlátszóvá..
Undorító.
Mivel valahogy mégis vízhez kell jutnom, igy a Nestlé mentes vizet iszom.
Azzal valamennyire ki vagyok békülve, de napi egy liter ha lemegy abból is.
Egy ideig rá voltam állva a citromos vízre (Nestlé mentes víz+fél citrom bele facsarva)
Ez árt a babának? Hosszú távon? Ebből lemenne kb napi 2-2,5liter. Csak félek hogy savat okoz, hajlamos vagyok a savasodásra.
Egyébként nem úgy van hogy aki sok vizet iszik, be fog vizesedni?
Bocsi ennyi hülye kérdésért, de most a hormonok is rájátszanak a hisztimre xD
Azért köszönöm ha megválaszolod őket. 😊
Levegő van a csapvízben, attól fehér...fúúj ez tényleg undorító!
Nagyon kevés az egy liter.
Ha a citromos esik jól, idd azt, ha savad lesz tőle,úgyis abbahagyod. De nem feltétlen csinál savat. Viszont az ásványvizeket is jó cserélgetni, nem mindig ugyanazt inni. Hogy más ásványi anyaghoz is hozzájuss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!