Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet e tonikot fogyasztani...

Dajka Bernadett kérdése:

Lehet e tonikot fogyasztani terhesség alatt? És milyen mennyiségben?

Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Lehet. Mértékjel. De ez a csapvízre is igaz.
2021. jan. 26. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
34%

Aki terhes, annak kötelező a védőnő és a nőgyógyász.

Nem az interneten kell hülyeséget megtanulni.

2021. jan. 26. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Első vagyok. Lepontozók! Milyen káros hatással van a kismamára és a magzatra a mértékkel fogyasztott, szóda, némi cukor, kevéske kinin összetételű ital?
2021. jan. 27. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:
29%

Kedve Első, miért fórumon kell erről tájékozódni, és miért nem szakembertől? Erre válaszolj.

"Mértékkel" kifejezéssel az a baj, hogy egyáltalán nincs definiálva.

Alkohol, rekreációs drog is fogyasztható "mértékkel", mert nem hat a babára - egyesek szerint. De ezt ne egy "anonim" akárki döntse el az Interneten, aki 100% megbízhatatlan az oldal múltja és az anonimitás alapján.

2021. jan. 27. 09:07
 5/5 anonim ***** válasza:
71%

Értem! És mindig minden hasonló kérdésnél ez a reakció?

Ha napok óta fáj a hasam, mit csináljak típusúra magam is mindig azt válaszolom, hogy forduljon orvoshoz. Néha azt is írom, hogy ha pontos, amit ír, most azonnal hívjon mentőt. Felelősséggel gondolkodó ember vagyok.

De a tonic teljesen ártalmatlan, miért ne írhatnám, hogy mértékkel igen.

2021. jan. 27. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!