Ajánlotta valakinek az orvosa terhesség alatt a Magnézium-Sandoz szedését? Milyen mennyiségben naponta?
Figyelt kérdés
Nem kaptam megfelelő tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy milyen mennyiségben és formában kell szedni a magnéziumot a terhesség korai szakaszában. Csak annyit mondtak, hogy kezdjek el magnéziumot szedni. Magnézium-Sandozt szedtem terhesség előtt, így ezt folytatnám, ha lehet. Előre is köszi a válaszokat.2020. nov. 19. 14:13
1/2 anonim válasza:
Én elég sokat szedek, mert izomgörcseim vannak. Nekem a magnerot tablettát, és a magnosolv granulátumot (lényegében pezsgő tabletta csak por már eleve) ajánlott a saját dokim. A magnosolv nagyobb dózisú mint a sandoz, én is azzal kezdtem, de a javaslatra váltottam.
2/2 anonim válasza:
Altalaban napi 3*1 et ajanlanak. Magne B6 t kulonosen ha emelygos vagy. De a megnerot is jo. Mivel sokat kell szedni belole igy az ar se mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!