Terhesség alatt lehet gyömbért fogyasztani?
Figyelt kérdés
Kerestem a Googleba de nem találtam róla semmit de valamiért az rémlik hogy nem lehet de lehet össze keverem valami mással.2020. dec. 26. 20:32
2/3 anonim válasza:
Lehet. Az elején hányingerre fogyasztottam, a végén pedig gyomorsavra, nekem nagyon bevált.
3/3 anonim válasza:
Lehet. Nekem a védőnő kifejezetten ajánlotta a gyömbérteát a hányingerre. De én belereszeltem limonádéba, meg ha rajtam múlik, a szendvicsemre is rakok, mert ez volt kb az egyetlen dolog, ami minimálisan enyhített a rosszulléteken.
Néhány fűszerre mondják, hogy nem javasolt (pl oregánó, bazsalikom, fahéj), de ahhoz ipari mennyiséget kéne betolni belőlük, hogy tényleg ártsanak is valamit, egy fahéjas palacsintától vagy egy jó kis olasz oregánós-bazsalikomos levestől semmi bajod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!