Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha keveset eszek terhesseg...

Baj ha keveset eszek terhesseg alatt? Eszek de nem sokat mert Nincs nagy et vagyam.. 35hetes kismama vagyok de felek a baba miattam kicsi lesz

Figyelt kérdés
Legalabb 3kg-os babat szeretnek szulni. Esetleg valami tanacs hogy mit egyek hogy a baba is hizzon? Kerlek a rosszindulatu kommenteket keruljuk igy is aggodom.. elso baba
2021. márc. 12. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Szia!Fehérje turmixot igyad és akkor jobb lesz a közérzeted is
2021. márc. 12. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
A baba elveszi ami neki kell
2021. márc. 12. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
A baba akkora lesz, amekkorára a genetikája adja, ezt befolyásolni nem tudod.
2021. márc. 12. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
35. héten kár ezen gondolkodni, az ellenőrzéseken szólnak, ha nem megfelelően fejlődik.. Egyél bármit, ami jól esik, ő a testedből is kivonja, amire szüksége van, legfeljebb tönkremennek a fogaid, csontrendszered stb.
2021. márc. 12. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
33%
Nem. A baba nem a te ételedből táplálkozik, hanem belőled. Én semmit sem tudtam enni, hányás miatt, a lányom 36. héten, 2600 grammal született, szerintem teljesen normális súly.
2021. márc. 12. 18:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem csak most hanem egesz terhessegem alatt ezen aggodtam foleg mikor hanytam is csak mar most ugye nem sok van a szuleteseig es azt olvastam ebbe az idobe hiznak a legtobbet. A vizsgalatokon nem mondtak hogy kicsi lenne meg semmi a sulyat sem saccoltak .. koszonom a valaszokat
2021. márc. 12. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
A kolléganőm nagyon sovány, terhesség alatt is alig evett, cigizett🤮3600g os babája lett
2021. márc. 12. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!