Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhessegem ellenére hogy...

Terhessegem ellenére hogy hogy csak halvanyan latszodik még az 5. heten is a tesztcsikom?

Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 12:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
46%

Na akkor én vagyok az ellenpélda.

[link]

[link]

Ezek voltak az én tesztjeim. Amin kettő van, azok késés után 3illetve 4 nappal készültek. Az 1 tesztes 6nap késésnél.

Ide is feltöltöttem, mindenki jött azzal, hogy szép, meg gratulál, meg erősödik nincs baj...

Üres petezsák, műtét lett a vége...

2021. márc. 16. 14:15
 22/31 A kérdező kommentje:
Utolso6, nagyon sajnalom! Nekem a legelső tesztem is kb 1 hete ilyen halvany csík volt. En bízom azért a jóban!
2021. márc. 16. 14:28
 23/31 anonim ***** válasza:
72%
21 ettől meg nem vagy kivétel. Terhes voltál a szervezeted egy baba kihordasara készült, csak nem fejlődött tovább. A teszt csak azt mutatja van e hcg. Ha van akkor mutat. Ennyi.
2021. márc. 16. 16:03
 24/31 A kérdező kommentje:
Sajnos en is a kivétel lettem... 5. hetnel elment az embrió... ezert volt csak halvany a csík. Valószínűleg már elment az embrió az elejen.
2021. márc. 20. 21:46
 25/31 anonim ***** válasza:
Sajnálom kérdező.
2021. márc. 20. 22:18
 26/31 anonim ***** válasza:
17%

Sajnálom kérdező :( Én írtam, hogy valószínű kémiai lesz, de a sok "okos" lepontozott.

Próbálkozzatok ebben a hónapban, kémiai terhesség után gyorsabban összejön.

Nálunk is így volt, drukkolok!

14hkm

2021. márc. 21. 08:51
 27/31 anonim ***** válasza:
33%

Ez az, amikor sok okos idejön, hogy deee, a halvány teszt is teszt, hogy az nem jelent semmi bajt...

Aztán aki meg az elején mondja, hogy márpedig nem kell elbízni ilyen esetben magát az embernek, még meg is lincselik...

2021. márc. 21. 08:54
 28/31 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek köszönöm a hozzaszolast, legyen az negatív vagy pozitiv! Bízom benne hogy a következő terhesseg rendben lesz és minél előbb részese lehetek ennek a csodálatos erzesnek!!! Igaz csak pár napig tartott de életem egyik legszebb pár napja volt! 🥰
2021. márc. 21. 09:16
 29/31 anonim ***** válasza:

28!

Kívánom!

Nekem üres petezsákos terhességem volt, 7.heten derült ki. 9.héten műtöttek. Műtét után1x megjött, a második már nem. Most vagyok a 12.heten.

Szóval nem kell elkeseredni :)

2021. márc. 21. 09:35
 30/31 A kérdező kommentje:
De jó ezt olvasni, en is a legjobbakat kívánom neked!!! Sajnos nálam van egy nehezito tényező is, sajnos csak az egyik petefeszkem működik, ezért voltam nagyon csalódott es bíztam benne hogy talán osszejon, de nem adom fel!!! :)
2021. márc. 21. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!