Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire túlozzák el a filmekb...

Mennyire túlozzák el a filmekbe/sorozatokba mennyire túlozzák el a terhességet?

Figyelt kérdés

Igazából csak visszanéztem a Jim szerint a világot és ott jött a gondolat, hogy egy terhes nő tényleg ilyen? Több filmbe is ilyennek mutatják, de csak azért hogy érdekes legyen? Férfiak és npk véleménye is érdekel, mert még nem találkoztam hosszabb ideig terhes nővel

25 éves nő vagyok

2021. márc. 10. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A mi kis falunk legutolsó részei között volt egy jelenet, ahol Erika hisztizik szimatolva a házban, hogy mi ilyen büdös, mire rájön, hogy a pasija az, vagy a ruhája és elzavarja fürdeni.

Férjem ezen a jelenten konkrétan sírva röhögött, ugyanis kb hasonló idős terhes voltam akkor és pontosan ugyanez ment nálunk is otthon minden nap, hogy mégis honnan jön ez a bűz? :D

2021. márc. 10. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
7%

Igen, a terhes nők hajlamosak azt gondolni, hogy allapotukra fogva barmit megtehetnek a parjukkal, de kb mindenkivel.

Hisztizhetnek, nem szexelnek, eligénytelenednek, csicskáztatnak stb

2021. márc. 10. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Kedves 2-es!

A terhes nők ezt nem szivatásból csinálják... Halottál már a hormonokról?

2021. márc. 10. 16:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nincs eltulozva semmi, mitobb meg rosszabb is tud lenni minden :)
2021. márc. 10. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:
29%
Nekem nulla terhestünetem volt, nyolcadik hónapig ugyanúgy szexeltünk és utána is csak kicsit ritkult. Csak megnőtt a hasam. Nem ismerem ezt a hányós-hisztizős dolgot, én boldog voltam.
2021. márc. 10. 16:32
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
2: addig en is azt hittem amit te, mig nem szultem. Szules utan olyab hormoncunami tort ki rajtam hogy majdnem felvagtam az ereim. Amikor a hormonokrol van szo terhesen/szules utan az valami megfoghatatlan leirhatatlan allapot amit se elotte se utana nem ereztem. Nem tulzas!
2021. márc. 10. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért ne folyamatosnak képzeld de vannak rosszabb percek-órák-napok.
2021. márc. 10. 19:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát a filmbeli terhes nők és magam között tudok párhuzamot vonni.. Dolgoznak a hormonok, érzékeny vagyok, könnyen sírva fakadok, zavarnak szagok, hànyingerem van.. Nincs túljátszva szerintem.
2021. márc. 11. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Terhesen csak párszor volt hangulat ingadozásom. Általában ez indokolatlan sírást jelentett. Néha kívánós voltam, de ez sem volt extrém.

De szülés után.. na nekem akkor volt nagyon durva. Az a hormonlöket totál kicsinált, haza is vágta egy időre pajzsmirigyemet is. Olyan hangulat ingadozásaim voltak amire nem tudok megfelelő szót találni, de még magamat is alig tudtam elviselni. Mindent hatalmas katasztrofanak éltem meg és folyton aggódtam, féltem, kétségbe voltam esve. Mondjuk ezen nem segített az extrém kialvatlanság sem, mert az én gyerekem hírből sem ismerte eleinte mi az hogy alvás, vagy hogy üvöltés nélkül is van élet...🤣 most már nevetek ezen, de akkor nagyon megviselt az egész.

2021. márc. 11. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!