Terhessegem ellenére hogy hogy csak halvanyan latszodik még az 5. heten is a tesztcsikom?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 12:20
11/31 A kérdező kommentje:
Viszont egész nap iszok, es pisilek. Nem lehet hogy fel van higulva a vizeletem is?
2021. márc. 16. 13:17
12/31 anonim válasza:
Íme az en volt tesztjeim. 5 vagyok. Szerintem meg halványabb is a tiednél. Teljesen problémamentes terhesseg volt. Nulla verzessel, kemenyedessel. Szerintem manapság túl sokat parazgatunk a teszteken. A pozitív az pozitív. A többi meg majd úgyis alakul.
13/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!!
2021. márc. 16. 13:17
14/31 anonim válasza:
Dehogy lesz kémiai! Istenem! Mit riogatjátok már szegényt?? Az ilyenek miatt kattannak be a nők! kérdező, az én tesztem sem volt erősebb és megmaradt.
15/31 anonim válasza:
Próbáld meg reggeli első vizeletből
16/31 anonim válasza:
Poénból csináltam 7 hónaposan tesztet ami kb ilyen volt..sőt lehet halványabb volt :)
Nincsen baj,csak ne tesztelgess! Felesleges
17/31 A kérdező kommentje:
Úgy lesz, koszonom🙏💪
2021. márc. 16. 13:21
18/31 anonim válasza:
Ugyan ezen izgultam az elején én is. 9+6nál is csináltam egy tesztet, még akkor sem volt erős csík, pedig pont előtte voltam UHn és minden rendben volt. Nem mindenki ugyanúgy választ ki hcg-t a vizeletbe, elvileg a vérből majd látszik. Nem gyakori, úgy tűnik mi vagyunk a kivételek :) baj észlelése miatt teljesen felesleges nézni, van aki művi vetélés után 2 héttel is még pozitívat tesztel, mert nem szűnnek meg azonnal a hormonok. Baj akkor LEHET (de akkor se biztos) ha vérzel vagy erősen görcsölsz. Ne idegeskedj, igyál sok vizet, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, vitamint, lehet, hogy nemsokára kegyetlen hányingered lesz, kezdj el már most sokszor kis adagokat enni és átalakítani a napi rutint, hogy be tudj napközben is ütemezni fél vagy egy óra pihenést
19/31 anonim válasza:
Sőt, az is lehet, hogy később fogant, mint naptár szerint számolva. Akkor lehet, hogy majd csak a 7.,8. héten lesz szívhang. Mikor mész orvoshoz?
20/31 anonim válasza:
Nekem a nemvárt napján a Predictor halványabb volt mint a te teszted. Most 12 hetes. :) Ne izgulj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!