Akiknek sok evre jott ossze a baba minden rendben volt a terhessegel?
Sziasztok.
5 eve probalkoztunk a parommal.
Nem derult ki, hogy eddig miert nem jott a baba.
Dokik mondtak mindent aztan rauntam es nem mentem egy ideje, mident ugyanugy csinaltam mint ez elott.
Aztan 16 hete bekopogtatott a kicsikent ❤
Elso babam.
Nagyon aggodom, hogy minden oke lessz e vele es nem fogja befolyasolni az esetleges problema amiert eddig nem jott.
Arra lenne kivancsi hogy akiknek sok evre jott ossze a babo ugy hogy nem tudtak hogy miert kell ra eddig varni minden rendben volt a terhesseg alatt?
Koszonom a valaszotokat.
Egy aggodo elso babas kismama❤❤❤
Hát ezt itt most senki nem fogja tudni megmondani neked. És ha másnak nem volt problémája akkor neked sem lesz? Vagy ezt hogy gondolod?
Nekünk 3 évre jött össze, de eszembe nem jutott volna hasonlítgatni másokkal :)
Szia
Nekem a bátyáméknál jött nehezen, az első lombik sem sikerült túl stimulálták, elmentek nyaralni kicsit megpihenni, meg szüneteltetni a dolgot. Mikor haza jöttek akkor esett le a sógornőmnek, hogy késik neki egy ideje. Minden rendben volt velük, 4kg os gyerekük lett, 40.héten.
Egy ismerős akinek már a lombikot sem ajánlották a sok hormon miatt(egy lombik babájuk már volt) le is mondtak a dologról, sajnos lett egy méhen kívüli terhessége, ahol a jól dolgozó petefészek esett ki, így végkép feladták. Most szült kb 2 év telt el, végig minden rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!