Minden rendben volt a terhességel?
Az első terhességem missed ab lett. 6. Héten mentem uh-ra, üres petezsák volt. Már akkor sejthetett valamit a doki, lehet kisebb is volt, mint kellett volna, mindenesetre 2 hétre rá visszarendelt kontrollra. Pár nappal később barnázni kezdtem, kaptam Utrogestant, majd 1 héttel az első vizsgálat után hajnalban rettentően görcsöltem. Mentünk ügyeletre, ott mondták, h missed ab. Kb 2 hétre rá műtöttek, addig kivárták, hátha távozik magától.
Második terhességem elején szintén barnáztam, de utána minden rendben volt. A végére megemelkedett a vérnyomásom, nem kórosan, de figyelni kellett. Gyógyszert nem kaptam, minden leletem rendben volt. Természetes úton, időben szültem, azóta egészséges, 6 hónapos.
Nekem első terhesség kémiai, másodikkal most vagyok 36 hetes. Barátnőmnek 2 terhességből 2 egészséges gyereke van (a másodiknál a 12.héten derült ki, hogy a TSH-ja kicsit el van csúszva, mégse lett baj és elsőre terhes lett).
Ez az egész terhesség dolog olyan, hogy amit a gép dob...
Első terhesség nekem is megszakadt. Második eddig problémamentes teljesen.
36*1
2 terhességem volt.
Első AB 7 héten, másodikat kihordtam, de születése után elvesztettuk💔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!