9 hetes terhesen ti repulnetek, ha minden rendben van a terhessegel?
Figyelt kérdés
Ket oras repulo utrol lenne szo es egy het mulva vissza.2018. máj. 8. 11:22
2/10 anonim válasza:
Én repultem is, orvost kérdeztem ő is jóváhagyta. Lombik babám van szóval meg jóval a terhesseg előtt szoba került, hogy lehet e.
3/10 anonim válasza:
8hetes terhesen repultem, még a 27.dik hétben is.Ha nincs gond a terhességgel semmi gondot nem okoz.
4/10 anonim válasza:
Nekem a hormondokim az elso trimeszterben nem ajanlotta.
5/10 anonim válasza:
Én túlságosan félteném, és inkább nem :)
6/10 anonim válasza:
Ha probléma me tes terhesseg akkor persze. Nekem a doki mondta. Én repültem 11 hetesen 3 órás útra ,1 hét múlva vissza. És 18 hetesen 6 órás útra és 1 hét múlva vissza. Semmi baj nem történt. Sok vizet igyál és járkálj a gépen. Én húztam olyan repülő zoknit is .
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszaitokat! :) Az utazas elott 4 nappal megyek orvoshoz es ha minden rendben akkor elutazunk.
2018. máj. 8. 12:44
8/10 anonim válasza:
Én nem, mert bár önmagában a terhességgel minden rendben volt, nemterhesen is szúrnom kell magam repülőút előtt vérhígítóval. Terhesen pedig alapból szúrtam végig, ugyanakkor repülés niatt emelni kellett volna az adagon, így nem.
9/10 anonim válasza:
Én 9 hetesen repültem ..3 órás út.másfél -2hét múlva vissza . aztán 18. héten szintén ez de ott egy hét múlva vissza .. aztán 28.héten megint kéthét múlva vissza . Orvosi jováhagyással persze . Igyál sok vizet és járkálj!
10/10 anonim válasza:
Holnap leszek 16 hetes és éppen Olaszországból írok. Az idén terveztem, hogy Balira is elmegyek, de az sokkal hosszabb utazást jelentett volna, így a dokim nem javasolta. Kutyabajom sem volt a repülés után 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!