Mi az amit felesleges venni?
szia!
Nekünk van mérlegünk, én hasznosnak tartom, szeretem tudni mennyit eszik, és ha sír utánna miért.
Babakádat 1300-ért vettünk ikeában, de lassan kicsi lesz. muszáj volt, mert a szobában csak abban tudtuk fürdetni, míg nem volt fűtés, ott külön be lehetett fűteni (pici a fürdőszobánk, nem férünk be apával 3an:)
Légzésfigyelőnk még nincsm de ha külön szobába kerül, asszem beruházunk.
Pihenőszék is van, ha napközben ébren van, ott van mellettem a Konyha-nappaliban. Örül, ha lát, göicsél, nem unatkozik. Ha fáradt már nagyon beviszem az ágyába és elalszik. Ő nagyon szereti. Járókánk még nincs, de szűkös a hely.
Mellszívót én kaptam kölcsön, elektromos. Meg vagyok vele elégedve. Van hogy bedurran, akkor könnyebb gyorsabb lefejni vele mint kézzel. Természetesen előtte kézzel fel kell lazítani egy picit.
Babaruha: mi 50cm-vel születtünk és 56-osból sok volt. vettem pár db 50 est, 3-4 dbot csak. Gyorsan kinőtte.
11 hetes és most 57 cm.
Hőmérőt nem muszáj venni, sztem érzed azt a csuklódon, ami neki jó. Meleg legyen, de ne forró. Ami még neked is kellemes meleg.
asszem ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!