Mi az, amit megvettetek de felesleges volt? (a babának) Gondolok a sok listára, én most állítom össze magamnak, de nem szeretnék felesleges dolgokat venni. Gondolom gyakorló anyukák már tudhatnak valamit.
Utazóágy, járóka. Sosem használtuk őket. Mikor aludt a kiságyában volt, mikor ébren volt, a játszószőnyegen, alatta vastag plédek. Így játszottunk együtt. Már 2 éves lesz Karácsonykor, tudja mihez nyúlhat és mihez nem, mert sosem volt korlátok között. A lányunk már kiskamasz, de ezek nála sem kellettek.
Még gondolkodok...
Eszembe jutott még valami. Azért feleslegesnek nem mondanám, mert nem lehet tudni hogy alakul, de én csak azután venném le a polcról, miután kiderült, tényleg szükség van-e rá. És ez a mellszívó, cumisüveg. Nálunk egyik gyereknél sem volt soha szükség rá, mert szerencsére a sors bőtejűséggel ajándékozott meg, így mindig is ciciből szopizak, 6 hós korig kizárólagosan mindketten. lehet, nálad is így lesz. Cumink sem volt soha, mert nem kellett. És még cumi helyett az ujjukat se szopizták egyiken sem, ellentétben a riogatókkal.
Remélem sikerül jól szelektálni, nehéz ügy az biztos.
Ha arra a listára gondolsz, ami újszülötteknek kell: body, tipegő, pelenka cumi, cumisüveg stb., az szerintem mind kell, vagy ha nem, akkor sem tudod előre, hogy mit hagyhatsz ki belőle.
Jó készülődést!
(Írj konkrét dolgokat esetleg)
Szia! Én a hordozókendővel jártam meg: egyszerűen nem marad benne a bébi. Kaptunk egy kengurut, abba kb. 10 perc a tűrése. Más viszont esküszik rá. Ugyanilyen az utazóágy: mi sokat megyünk ide-oda, nekünk hasznos.
Üdv.
Persze, azért is írtam, hogy nem mondanám feleslegesnek, de csak azután venném meg, ha tényleg szükséges.
Nem a fejés ellen vagyok, dehogy! Csak nem biztos, hogy kell, ezért a szülés utánra hagynám a vásárlását.
Nekem pl rengeteg tejem volt fejés nélkül is, hátha a kérdezőnek is ilyen szerencséje lesz.
1-2 válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!