A barátnőim babaváró bulit szerveznének nekem a 37. héten, 11-en lennénk gyerekekkel együtt. Bevállalnátok (vírus miatt)?
Szóval én nem félek különösebben a vírustól, nem zárkózom el, ugyanúgy találkozom a családtagjaimmal, a nagyobb gyerekkel játszóterezünk, vásárolni járok, egészen múlt hétig (35. hétig) dolgoztam is, részben itthon, részben irodában. A barátnőimmel is találkoztam parkban, játszótéren, sétálgatva, Duna-partra kiülve, kirándulva, stb.
Viszont most közölte egyik barátnőm, hogy szeretnének "meglepni" egy babaváró bulival, jövő héten (37. héten) lenne, az egyik barátnőm lakásán. Rajtam kívül 6 barátnőm lenne ott, plusz négy kisgyerek is (az én kislányom és három barátnőm gyereke).
Bevallom, kicsit elbizonytalanodtam, mert most tényleg sok a COVID fertőzés, több közeli ismerősöm is az utóbbi hetekben lett érintett, és hát 2-3 héttel a szülés előtt én nem szeretném elkapni, ha már eddig sikeresen megúsztam. Tudom, hogy elvileg a magzatra nem veszélyes, és arra is kevés az esély, hogy nekem komoly bajom lenne, de akkor is, nem lenne jó covidosan végigcsinálni az utolsó heteket és a szülést, úgy hallottam, pozitív teszttel nem is nagyon csinálnak vizsgálatokat, kb. csak szülésre fogadnának.
Viszont a barátnőimet sem szeretném megsérteni, de a 6 lányból 3-nak a férje forgalmas helyen dolgozik, ők maguk is eljárogatnak mindenhova, sok emberrel találkoznak maszk nélkül is.
Ti a barátnőim helyében megsértődnétek? Elmennétek egy ilyen buliba a 37. héten a jelenlegi helyzetben?
Biztos nem engedném.
Várj még negyed évet és akkor nem babaváró hanem baba üdvözlöm bulit tudtok tartani
Remélhetőleg arra már vissza áll minden a normális kerékvágásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!