Babavárónál milyen terhességet igazoló dokumentumot fogadnak el így?
Figyelt kérdés
Otpnél azt mondtak a kiskonyvet kell vinni és azt másolják. No de én abban most se látom hova írnak, hogy ne töltöttem a 12. Hetet... És mi van ha az orvos nem tölti ki? Lehet egyébként rendes igazolást is vinni a nőgyógyásztól, hogy ne töltöttem a megfelelő hetet? Vagy haziorvostól, hogy ne vonjanak le semmit?2020. jan. 10. 15:30
1/12 A kérdező kommentje:
Nem ne, hanem be***
2020. jan. 10. 15:31
2/12 anonim válasza:
Babavárónál nem tudom, de csokhoz anno nekem tényleg kiskönyvet fénymásoltak.
3/12 anonim válasza:
Mi tegnap érdeklődtünk mi kell hozzá és nekem is a kiskönyvet mondták. Amúgy bele van írva mikor volt az utolsó menses első napja meg h hányszor voltál dokinál, meg hány hetes vagy.
4/12 anonim válasza:
Mit nem látsz? Hanyadik hétben vagy?
Hány orvosnál jártál? Hány uh-n? Ezeket mindig dátummal bele írják.
És igen, a kiskönyvet kérik.
5/12 anonim válasza:
Nekem a vedono ragasztott a konyv hatuljara vonalkodot,allitolag az is kell hozza,nem tudom,vegul nem vettuk fel a hitelt.
6/12 anonim válasza:
Jesszusom dehogyis kell milyen vonalkód?
Karácsony előtt adtuk be a szüneteltetési kérelmet, októberben folyósították ki a hitelt. A kiskönyv első és 7.oldalát masolták le úgy, hogy a 7.oldal tetején levő utolsó menstruáció időpontját letakarta egy fehér lappal. Az alatta levő első uh adatai voltak kitóltve plusz legalul a szülés varható ideje pecséttel és aláírással.
8/12 A kérdező kommentje:
Mit nem tudok? Kedves valaszado. Talán azt nem tudom melyik oldal kell, plusz ha nem tölti ki az orvos, akkor mi van, mert a védőnő is azt mondta, hogy ő most már nem nyúl ahhoz a részhez, amit az orvosnak kell kitolteni. Amikor pedig voltam dokinál, se a hitelt nem vettük fel, se nem volt még kiskonyvet, mivel már van, bele tudja írni majd.
2020. jan. 10. 17:13
9/12 anonim válasza:
A kiskönyvet lemásolták. Illetve azt az igazolást vittem amit a munkáltatónak a családi adókedvezményhez. Azon rajta van hogy ikreket várunk.
10/12 anonim válasza:
Beviszed a kiskönyvet és lemásolják ami kell nekik. Egy hitel felvételéhez sem az orvosnak, sem a védőnőnek nem kell külön beírnia semmit. De azt mèg mindig nem értem mit nem látsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!