Babaváró hitel szüneteltetésénél probléma, hogy a kiskönyvben egy teljesen más lakcím van, mint amit az OTP lát?
Figyelt kérdés
A védőnő azt írta bele, ahol tartózkodom. Nem érdekelte, mi van a lakcímkártyán. Viszont a lakcímkártyám szerinti lakcímek teljesen mások. Lehet ez gond a szüneteltetésnél?2020. dec. 10. 13:38
3/8 anonim válasza:
Amúgy szüneteltetéshez csak a 7.oldal kell, azon a lakcím nem is szerepel. Utolsó voltam.
4/8 A kérdező kommentje:
De jó, köszönöm!
2020. dec. 10. 15:21
5/8 anonim válasza:
Az OTP esetében szeretnék kicsit pontosítani: a kiskönyv 1. és 7. oldalát egyaránt kérik, ez a szüneteltetéshez szükséges hivatalos formanyomtatványukon fel is van tüntetve.
6/8 anonim válasza:
Nekem is most kell leadnom az otp-be a kiskönyvemet. Akkor elég az első és a 7es oldal? Sajnos a 7-es oldalon nem szerepel az, hogy mikor várható a szülés időpontja, de az igen, hogy 12hetes vagyok.
7/8 anonim válasza:
#6-os: nálam kérték, hogy szerepeljen, sőt, még szívattak azzal is, hogy mind a terhességmegállapítás, mind az első ultrahang orvosának külön-külön is alá kellett írnia. Nekem ez nem kevés plusz szervezést meg utazgatást igényelt, mert eltérő helyeken eltérő dokik végezték ezeket. COVID idején kimondottan mókás volt kivitelezni... (Pécs)
8/8 anonim válasza:
Hát remélem nem fognak szivatni, holnap megyünk be a bankba. Felhívtam a bankot is mit kérnek.
Ki leszek bukva, ha ennél több kell. Egy igazolást viszek még a 91.nap betöltéséről meg a kiskönyvemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!