Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25.héten hasmenés nem jelent...

25.héten hasmenés nem jelent problémát ugye?

Figyelt kérdés
Ne haragudjatok, kényes téma :/ Múlt héten voltam cukorterhelésen, akkor hirtelen minden távozott, aztán napokig szinte semmit nem sikerült produkálnom. Pár napja sikerül, de elég lágyan, ma meg már rendes hasmenéses van. Ugye ez nem jelent bajt a babára és a terhességre nézve? Úgy értem ilyen korán nem jelezhet szülés előtti tisztulást ugye? Nyugtassatok meg. Nem vagyok parázós, de most kicsit meg vagyok ijedve
2020. okt. 29. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
de
2020. okt. 29. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megijedni. Nekem többször volt hasmenésem a terhesség alatt, elég érzékeny alapból is az emésztésem, mióta terhes vagyok meg pláne. Plusz a magnézium is rátett rendesen. Nekem többször van hasmenésem mint székrekedésem, ami ugye jellemzőbb a kismamákra. Nem lesz semmi gond ebből, ha nem hányós-fosós lázas megbetegedés az oka.
2020. okt. 29. 20:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Semmi más tünet nem társul mellé, most a tejre gyanakszom. Köszönöm szépen a válaszod 😊
2020. okt. 29. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokszor volt hasmenésem várandósság alatt. Sőt, hol székrekedésem hol hasmenésem volt. Nem volt sose normális.

41+1 hétre szültem.

Kellemes babavárást!

2020. okt. 29. 23:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem is állandóan lágyabb volt a székletem nem jellemezte a terhességemet mint sok kismamanál a szorulás. Volt hogy ment is a hasam. Szerintem nem jelent nagy gondot. Kellemes baba várást!
2020. okt. 30. 00:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

4es, mivel hála Isten nem a te kisfiad lesz, nálad csak intelligensebb lehet 😉

2020. okt. 30. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!