Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasmenes problema!? Mit...

Hasmenes problema!? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
16 hetes vagyok, es egybol kijon belolem minden. Megkajalunk, fel ora nem telik el, es mennem kell a wcre. A terhessegem elott is volt, a haziorvosom kivizsgaltatott de semmit nem talalt. Nagyon ritka, ha normalis szekletem van :( mit tudnek ez ellen tenni? Az etcsoki sem fogja meg a hasam. Egyszeruen semmi. Mar nagyon kivagyok miatta, allandoan ehes vagyok ezaltal, hogy hosszabb ideig nem marad meg bennem semmi... :(
2013. márc. 14. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Elöször is sok sok folyadékott igyál!

Magzatvédö is segit a széklet megfogásra.

Virusos fertőzésed az kizárt??Normafloret nem ártana szedned!!

5gyermekes

2013. márc. 14. 18:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat iszok, állandóan szomjas vagyok.

Az Elevitet szedem az elejetol, de a vas miatti fekete szekleten kivul semmi javulasom nem volt.

sajnos meg a baba tervezese elott is fennallt ez a problema :( honapok ota zart, a haziorvosi, illetve a nogyogyaszati vervetelek esetleg nem mutattak volna mar ki ha fertozes, vagy egyeb problemam van? :(

a normaflore-t kiprobalom, remélem bejon :)

2013. márc. 14. 18:38
 3/5 A kérdező kommentje:
*zart=tart
2013. márc. 14. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:

az innivalóba tegyél egy pici sót, 1 literhez kb egy csipetnyit. nem fogod érezni az ízét, de a hasad megfogja.

a joghurt, alma, lekvárok.. hajtósak, ezekből fogyassz kevesebbet,

a banán, rízs, jó minőségű étcsoki... pedig fogós, ezeket edd inkább.

2013. márc. 14. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Széntabletta. Ha nem javul, akkor doki!
2013. márc. 14. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!