23. hetes vagyok és nem nagyon tudok kakálni valamiért napokig, utána amikor tudok, akkor is csak hígat. Hetek óta tart ez az állapot, azóta voltam már vizsgálaton, a baba rendben van. De félek, hogyha tovább tart ez az állapot, baja eshet a babámnak. Pedig rengeteget iszok, sok gyümölcsöt eszek, joghurtokat is.
2011. jún. 27. 15:46
1/8 anonim válasza:
Pont hogy mellőzni kellene egy kicsit a sok rostot illetve a joghurtot. Ezek lazítják a székletet. Ne aggódj, semmi baja nem lesz a kicsinek. Vegyél magadnak a gyógyszertárban Normaflore-t, ez helyreállítja a bélműködésedet ls rendben lesznek a dolgok. Vény nélküli, homeós és kismamák is nyugodt szívvel ihatják mivel probiotikum.
2011. jún. 29. 09:20
2/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem már egy hete megy a hasam, az orvosom azt mondta nem lesz semmi baja, csak nagyon figyeljek oda a folyadékpótlásra. Azt mondta minden wc-zés után igyak meg egy nagy pohár vizet, így biztos pótlom az elveszített vizet.
Kicsit hanyagold a tejes ételeket, és a rostos gyümölcsöket, gyümölcsleveket, nekem ezt tanácsolta.
Illetve Carbo activatus (aktív szén)tablettát ajánlott, ez is vény nélkül kapható, terhesen, szoptatás alatt is szedhető.
Nekem a Normaflore nem segített.
2011. jún. 29. 09:42
3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogyha nem eszek rostosat, gyümiket, joghurtokat, akkor egyáltalán nem kakilok, és azon kapom magam, hogy napokig, hetekig semmi nem jött ki belőlem. Az pedig elég kellemetlen érzés már gyomor-tájékon :/
2011. jún. 29. 10:26
4/8 anonim válasza:
Ismerős...nekem gyerekkoromban volt ilyen problémám, hogy hetekig csak befele ment a kaja, ki már nem...esetleg próbálj meg akkor valami természetgyógyászt,valamilyen alternatív gyógymódot, ha már nagyon nem tudsz mit kezdeni, vagy akkupunkturát (bár ezt terhesen nem tudom mennyire lehet) nekem ez utóbbi segített csak a problémámon anno.
2011. jún. 29. 12:42
5/8 A kérdező kommentje:
És mi volt a problémád, ha megkérdezhetem?! Persze ha nem szeretnél, ne válaszolj :)
2011. jún. 29. 13:24
6/8 anonim válasza:
Sajnos nem tudták megmondani. Jó 20 éve volt ez, és hát kb annyira emlékszem, hogy azt ajánlották egyet rostosat, szilvalekvárt (jól meg is utáltam),stb.
Semmi sem segített, ekkor már 3 éve voltam beteg,amikor anyukám olvasott az akkupunktúráról. Ez volt kb a 100. fajta orvos, akit megpróbáltunk, és pár hónap alatt teljesen rendbe rakott. Azóta sincs semmi bajom, sőt az átlaghoz képest túl jól is működik a bélrendszerem, a dokik is meglepődnek mindig :)
2011. jún. 29. 16:46
7/8 anonim válasza:
Nem szedsz túl sok magnéziumot? A bnőmnek attól volt hasmenése. Sokaknak meg a vastól...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!