Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Állandó hasmenés okozhat...

Állandó hasmenés okozhat problémát?

Figyelt kérdés
23. hetes vagyok és nem nagyon tudok kakálni valamiért napokig, utána amikor tudok, akkor is csak hígat. Hetek óta tart ez az állapot, azóta voltam már vizsgálaton, a baba rendben van. De félek, hogyha tovább tart ez az állapot, baja eshet a babámnak. Pedig rengeteget iszok, sok gyümölcsöt eszek, joghurtokat is.
2011. jún. 27. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Pont hogy mellőzni kellene egy kicsit a sok rostot illetve a joghurtot. Ezek lazítják a székletet. Ne aggódj, semmi baja nem lesz a kicsinek. Vegyél magadnak a gyógyszertárban Normaflore-t, ez helyreállítja a bélműködésedet ls rendben lesznek a dolgok. Vény nélküli, homeós és kismamák is nyugodt szívvel ihatják mivel probiotikum.
2011. jún. 29. 09:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem már egy hete megy a hasam, az orvosom azt mondta nem lesz semmi baja, csak nagyon figyeljek oda a folyadékpótlásra. Azt mondta minden wc-zés után igyak meg egy nagy pohár vizet, így biztos pótlom az elveszített vizet.

Kicsit hanyagold a tejes ételeket, és a rostos gyümölcsöket, gyümölcsleveket, nekem ezt tanácsolta.

Illetve Carbo activatus (aktív szén)tablettát ajánlott, ez is vény nélkül kapható, terhesen, szoptatás alatt is szedhető.

Nekem a Normaflore nem segített.

2011. jún. 29. 09:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogyha nem eszek rostosat, gyümiket, joghurtokat, akkor egyáltalán nem kakilok, és azon kapom magam, hogy napokig, hetekig semmi nem jött ki belőlem. Az pedig elég kellemetlen érzés már gyomor-tájékon :/
2011. jún. 29. 10:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Ismerős...nekem gyerekkoromban volt ilyen problémám, hogy hetekig csak befele ment a kaja, ki már nem...esetleg próbálj meg akkor valami természetgyógyászt,valamilyen alternatív gyógymódot, ha már nagyon nem tudsz mit kezdeni, vagy akkupunkturát (bár ezt terhesen nem tudom mennyire lehet) nekem ez utóbbi segített csak a problémámon anno.
2011. jún. 29. 12:42
 5/8 A kérdező kommentje:
És mi volt a problémád, ha megkérdezhetem?! Persze ha nem szeretnél, ne válaszolj :)
2011. jún. 29. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudták megmondani. Jó 20 éve volt ez, és hát kb annyira emlékszem, hogy azt ajánlották egyet rostosat, szilvalekvárt (jól meg is utáltam),stb.

Semmi sem segített, ekkor már 3 éve voltam beteg,amikor anyukám olvasott az akkupunktúráról. Ez volt kb a 100. fajta orvos, akit megpróbáltunk, és pár hónap alatt teljesen rendbe rakott. Azóta sincs semmi bajom, sőt az átlaghoz képest túl jól is működik a bélrendszerem, a dokik is meglepődnek mindig :)

2011. jún. 29. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem szedsz túl sok magnéziumot? A bnőmnek attól volt hasmenése. Sokaknak meg a vastól...
2011. jún. 30. 20:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem szedek egyáltalán. És vasat sem.
2011. jún. 30. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!