Más is járt úgy, (és ha igen, mi segített,) hogy a terhességi rosszullétek idején a bizonyos kajákat még csak-csak, de vizet szinte csak alig bírt inni?
Megiszok egy korty vizet, még nem hányok, de akkor is azonnal rosszul vagyok, ha amúgy épp nyugodt volt addig a gyomrom.
Próbáltam úgy, hogy evés után, evés előtt, nem számít.
Vagy hogy tettem citromot a vízbe, az egy napig jó is volt, másnapra már a citromtól is megundorodtam.
Így lassan, küzdelmek árán, kortyonként lemegy napi fél liter, de szerintem ez elég kevés, állandóan úgy érzem, ki vagyok száradva.
Most egy narancs levét higítottam, az könnyebben ment le, de attól tartok nehogy ez is olyan legyen mint a citrom.
A tea nem csúszik, még a szaga is borzalom 😀 pedig van itthon minden: gyümölcstea, gyömbéres tea, kamilla.
Valamelyiknap kitaláltam, hogy leves kell nekem, az is egynek jó, és amúgy is imádom a zöldség/húsleves üres levét, úgyhogy kipróbáltam.
Annyira jól esett, úgy toltam befelé, semmi bajom nem volt tőle. De aztán eltelt félóra, és egyik pillanatról a másikra visszajött minden. Mint a gyorsvonat.
Zero kólát tudtam csak inni az elején és kávét. Csupa egészséges italok 😄
Aztán már ment a bubis viz is. Elég sok idő eltelt mire újra jól esett a sima viz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!