Negatív teszt és UH ,de mégis folytatódtak a tünetek?
Figyelt kérdés
Volt már olyan veletek ,hogy többször teszteltetek és negatív lett a teszt ? Voltam uh-n ott sem láttak semmit,de mégis megvannak a terhességre utaló tünetek? Mit csináljak?2021. márc. 12. 07:16
11/16 anonim válasza:
okozhatja a stressz is, hogy nem akarsz babát
12/16 A kérdező kommentje:
Vény nélküli nyugtatót lehet kapni ? Mert sztem már az segítene.
2021. márc. 12. 10:55
13/16 anonim válasza:
Ilyen gyógynövényes cuccot kapsz.Nekem nem segített semmit sem de lehet neked jó lenne,próbáld ki.Nem tudtam aludni sokszor és Bio Melatonint vettem és az nagyon bevált,elalvási problémám volt.Neked van ezzel bajod?
14/16 A kérdező kommentje:
Van, hiába korán fekszem le . Hamar felriadok és egész nap fáradt vagyok.
2021. márc. 12. 12:27
15/16 anonim válasza:
Bio Melatonint próbáld ki.Nekem nagyon bevált.Nyilván nem azonnal fog hatni hanem kell pár éjszaka hozzá de még mindig jobb mint Xanaxot és egyéb mérgeket beszedni.Tapasztalatból mondom.Pharma Nord Bio Melatononja a legjobb👍👍
16/16 anonim válasza:
Sima stressztől nekem szoktak ilyen problémáim lenni. Az orvos bármilyen flegma volt, akkor is felismert volna egy két hónapos terhességet, ahogy a leggagyibb teszt is.
Nem vagy terhes, csak szétstresszeled az agyad, és hormonálisan is valami rossz, mivel nem jön meg. De az nem egy gyerek lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!