Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ennyi vitamin nem sok egy...

Ennyi vitamin nem sok egy napra? 17hkm

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szedem a Femibion 2.

A magne B6-ot mert neha szoktam gorcsolgetni,nyilalgatni.

Tozegafonya kapszulat felfazas megelozesere es immunerositokent.

Es most jelen esetben a C-vitamint mert megfaztam

Ennyi vitamin nem sok?

Persze 2-3ora kihagyassal veszem be oket.

Babara ennyi vitamin nincs rossz hatassal?

Tudom ezek vitaminok de akkot se akarok tulzasba esni vele ha esetleg neki ez hirtelen sok.

2021. márc. 11. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

"neki ez hirtelen sok"

Jaj, mamám.

2021. márc. 11. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A baba annyit vesz ki az anya szervezetéből amennyi kell neki. Nyugodj meg egyikkel sem ártasz.
2021. márc. 11. 18:19
 3/7 A kérdező kommentje:
2.es koszonom
2021. márc. 11. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

A vitaminokat magad miatt szeded kivéve a folsavat. A babák olyanok, mint Bella babája (Alkonyat) és "mindent" elszívnak 😄 Nyugi, én is 4 db-ot veszek be egyszerre, eddig semmi baja sem lett tőle.

29. hkm

2021. márc. 11. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocsi de a Magne B6 nem sokat ér...inkább magnerotot vagy magnesii citricit szedjél a györcsökre. Egyébként nem sok amit szedsz.
2021. márc. 12. 07:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen :)

Nemtudom ki pontozza le a hozzaszolasokat. de le allhatna

2021. márc. 12. 11:54
 7/7 anonim ***** válasza:
(Magnézium kisokos: megnézed, pontosan mi van benne. A magnézium-oxid nagyon rosszul szívódik fel. Ha csak az van, éhgyomorra vedd be, mert így a gyomorsavval reagálva átalakul és kicsit több is felszívódik. Amúgy a magnézium-orotát a legjobb, és a magnézium-citrát is jó. A pezsgőtablettákban gyakran van magnézium-oxid, ez viszont nem nagy baj, mert mikor kipezsgeted vízben, átalakul. A magnézium-citrátok közül ahol én vettem a Vitaking magnesium+B6 volt a legolcsóbb fajlagosan, de ez bitang nagy tabletta és csak összetörve tudom bevenni, lekvárral vagy joghurttal, szóval annyira nem jött be.)
2021. márc. 12. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!