Egybarnalany kérdése:
Van olyan aki kevés testsúllyal várandós?(40kg) Lehet ez káros a baba egészségére?
Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 07:44
11/13 anonim válasza:
Én tavaly 45kg voltam (BPI szerint alultáplált)mikor teherbe estem, ráadásul rosszul voltam, hánytam is párszor, így fogytam is. A 12.heti genetikán derült ki hogy elhalt a magzat. Utána úgy vágtam bele a kövi terhességbe, hogy feltornáztam magam 50kg-ra, egyelőre minden rendben (13+5). Nem mondom, hogy emiatt történt, de én jobban éreztem magam most, hogy 50kgva vágtam bele. A kóros soványság a sok hányás miatt okozhat problémát. Barátnőm husisabb, vészes hányással kórházba került és mondták neki, hogy a baba azért maradt meg mert volt miből elvennie a táplálékot.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bízonyítottátok hogy anyaként mennyi csodára, erőre és kitartásra vagytok képesek. Sok egészséget és örömet kívánok mindenkinek 🙂
2021. márc. 12. 11:45
13/13 anonim válasza:
valaki 40-42-45-48-49-50 kiloval lett terhes attol egészséges gyereket szül keveset hizik. függ alacsony vagy magas anyárol beszélünk. keresztanyum 170 cm magas és második gyereke egészségesen szülteet alig hizott 40-44-45 kg lett terhes elejné fogyott is hányás miat teherbe esési sulyábol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!